Передплата 2024 «Добрий господар»

Тепло, зручно, стильно: обираємо худі на всі випадки життя

  • 28.11.2022, 16:02
  • 1 252

Худі — це предмет гардероба, що став таким же базовим, як, наприклад, джинси. Його можна вдягнути на роботу, на тренування, у подорож та навіть на робочу зустріч. До того, в такому одязі дуже комфортно. Сьогодні існує чимало різновидів і фасонів худі. Які з них сьогодні найпопулярніші? Зараз розповімо.

Сьогодні існує чимало різновидів і фасонів худі. Які з них сьогодні найпопулярніші? Зараз розповімо.

Наймодніші худі цього сезону

Звісно, базові класичні моделі нікуди не поділись з полиць крамничок та каталогів інтернет-магазинів (таких, як Intertop). Але поряд з ними часто можна зустріти 4 інші фасони:

  1. Оверсайз. Вони огортають вас, мов хмаринка: нічого не обмежує рухи, не давить та не висмикується. Особливо затишними є утеплені моделі на м’якій байці, флісі або штучній вовні. В них точно не вдасться замерзнути взимку.
  2. «Кенгуру». Такі худі мають велику наскрізну кишеню посередині, яка дещо нагадує муфту, майже як у справжніх кенгуру. В цій кишені навряд чи вдасться щось зберігати, а ось погріти долоні — цілком.
  3. Вкорочені моделі. Їх довжина в середньому сягає талії, але може бути й трохи меншою або більшою. Як правило, їх носять з джинсами, штанами або легінсами із завищеною талією: це візуально подовжує ноги та збільшує зріст. А ще їх можна носити під вкорочені куртки.
  4. Спортивні худі. Вони створені саме для активних рухів та фізичних навантажень. Вони мають обтислий силует та пошиті за спеціальної еластичної тканини, що швидко відводить воду. Таким чином, ви будете почувати себе комфортно і не залишитеся у мокрому холодному одязі після тренування. Також вони стануть у пригоді під час довгих прогулянок чи відпочинку на природі.

Також у тренді зараз подовжені худі: вони більше схожі на туніку й дуже гармонійно поєднуються з легінсами або завуженими джинсами. Є й довжиною, як повноцінна сукня, але більшість виглядає скоріш як туніка.

Кольори та принти

У питанні дизайну сучасна мода є дуже різноманітною. Великий попит мають як моделі нейтральних відтінків, так і яскраві різнобарвні худі. Також дуже розповсюдженими є одяг з різноманітними принтами: від геометричної абстракції й рослинних мотивів до ілюстрацій з відомих фільмів або серіалів. Тож можна створити будь-який образ, який пасуватиме саме вам. Головне, обрати якісне та зручне худі, в якому ви будете почуватись комфортно й упевнено.

Схожі новини