Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

14 дітей, імена яких починаються на літеру Д

Незабаром у дружній родині народиться 15-й малюк

Карен і Деон Дерріко з Норт-Лас-Вегаса, що у штаті Невада (США), від самого початку спільного життя не планували бути багатодітною родиною. Але коли подружжя зважилося на третю дитину, у них народилися близнюки, а потім п’ятірня, за нею — двійнята, тоді трійня… І ось тепер жінка знову вагітна. П’ятнадцятою дитиною.

Першою у родині Дерріко народилася донька. Дівчинці Дарріан зараз 16 років. Коли Дарріан виповнилося п’ять, подружжя вирішило, що настав час, щоб у їхній гарній родині з’явилася друга дитина. На світ привели синочка Деррека. Подружжя вирішило зупинитися на двох дітках, однак за кілька років зважилися на третю дитинку. І саме з цього моменту їхня історія перестає бути звичайною. Як з’ясувалося, пара чекала на близнюків. Хлопчики народилися, як дві краплі схожі один на одного. Їх назвали на честь великих американських міст — Денвер і Даллас.

А вже за кілька років мама чотирьох дітей виявила, що знову вагітна. Апарат УЗД показав, що цього разу вона під серцем носить аж п’ятьох діток! Карен народила трьох дівчаток-близнюків і двох хлопчиків-близнюків. Імена дітям, згідно з традицією, що вже склалася у цій родині, дали на літеру Д — Деніко, Даріз, Деоні, Дайсан і Дайтен. Зараз цій веселій п’ятірні вже п’ять років.

А потім у цій веселі родині з’явилася трійня. Їх назвали Діас, Діор і Картер. Останній малюк, що отримав незвичне ім’я, що починалося на літеру К, помер через кілька годин після народження.

Коли Карен виповнилося 40 років і вона була матір’ю 11 діток, 2019 року знову наважилася народити. Трійню! Дітей назвали Доусин, Де’Арен і Дайвер. За цією вагітністю стежила вже не лише родина багатодітної матері, а й увесь світ. Дерріко стали героями власного реаліті-шоу Doubling Down with the Derricos на каналі TLС.

— Багато батьків знають, що одна і дві дитини — це робота. Однак, коли у вас незабаром народиться 14-та дитинка — ось це вже справжня робота! У нас бувають гарні дні, бувають і погані, але любові у них завжди достатньо, — каже багатодітна мама.

Сьогодні у великій родині Деррікол 14 дітей, імена яких починаються на літеру Д. Але це ще не все! У новому сезоні реаліті-шоу, яке йде у США, і яке продовжує розповідати про життя цієї незвичної родини, повідомили, що Карен знову вагітна і незабаром народить 15-ту дитину.

Однак ця новина втішила далеко не всіх. Мама Діон і бабуся 14 внуків сказала своїй доньці: «Цьому взагалі буде кінець?! З тими, кого ти вже народила, і так важко…».

Схожі новини