Передплата 2024 «Добра кухня»

Сьогодні у Надії Савченко День народження

  • 11.05.2016, 08:00
  • 3 591

Їй виповнилось 35 років.

Сестра Надії Савченко Віра запросила українців на святкування дня народження мужньої української льотчиці, передає ТСН.

Акція відбудеться 11 травня о 20:00 на Поштовій площі та набережній. Про це Віра Савченко повідомила у Facebook.

"Разом будемо запускати повітряні ліхтарики, дороговказ Наді до дому, в Україну. Чекаю вас!", - зауважила вона.

Петро Порошенко привітав українську льотчицю з ювілеєм.

"Сердечно вітаю з Днем народження нашу Надію — символ віри у перемогу над агресором! Роблю все можливе, щоб привітати особисто українського Героя на рідній землі!" - написав глава держави Петро Порошенко у Facebook.

Також українського Героя у соціальній мережі facebook привітав Арсеній Яценюк.

Модельєр-дизайнер, журналіст. Ось ким могла бути Надія Савченко. Але вона з дитинства прагнула літати. Проте хотіла підкорювати небо не просто як пілот, а літати на найсучасніших винищувачах. Про те, як наша Надія досягала своєї мети, дивіться у міні-фільмі про Надію Савченко.

Надія Савченко мужня жінка. Надія відверто говорить про Путіна й додає: "Ви живете як в часи НКВД, як в часи сталінських репресій. Не можна говорити. Я, напевно, тут найвільніша людина, не дивлячись на клітку, в якій я сиджу. Я маю право говорити".

Сміливе відео, в якому українська льотчиця під час останнього виступу в Донецькому міському суді Ростовської області показала головуючому судді непристойний жест.

«Ось вам моє останнє слово», — заявила українка.

Також під час судового засідання Савченко заспівала гімн України. Присутні в суді підтримали Надію й співали український гімн разом з українською бранкою.

Схожі новини