Передплата 2024 «Добрий господар»

Шоу-бізнес дере горлянки за кандидатів у депутати

За одну пісню платять не менше 25 тисяч грн.

Для одних вибори, у тому числі місцеві, — великі видатки, для інших — можливість пристойно заробити. У число останніх потрапили представники шоу-бізнесу. Коли через кризу їм не вдається зібрати повні концертні зали (а відповідно — високі гонорари), можуть компенсувати цей недобір бліц-виступами на політичних майданчиках. Там платять ого-го!

За один лише виступ перед виборцями якогось мікрорайону Києва секс-символ української естради Віталій Козловський покладе у кишеню 6 тисяч доларів. Це з’ясували репортери видання “Вісті”, які прикинулися менеджерами команди одного з політиків. Адміністратори співака зробили зустрічну пропозицію кандидатові: якщо виступів за один день буде кілька, Віталій готовий зробити знижку. Скажімо, за три міні-концерти може взяти не 18 “штук”, а всього 16 тисяч “баксів”...

Більш помірковані розцінки в улюбленого співака екс-президента Леоніда Кучми Іво Бобула. Недільний концерт перед політично небайдужими громадянами він готовий дати “всього” за 5 тисяч “зелених”.

Зовсім інші апетити у ходової серед молоді групи Nikita. Свою появу перед публікою і півторагодинний спів вони оцінили у 16 тисяч євро.

А от ветеран української сцени — нев’янучий Віктор Павлік, назвав свої розцінки за супровід політичних акцій у вітчизняній валюті. Чотири пісні у його виконанні обійдуться кандидатові у депутати у 100 тисяч гривень. Павлік може навіть приїхати лише заради однієї пісні — за “Шикидим” візьме 25 тисяч грн.

Є попит і на виступи артистів нетрадиційної сексуальної орієнтації. Вони, зокрема Монро, готові показати свої грішні тіла народові, але “прейскуранта” не називають. Експерти шоу-бізнесу кажуть, що йдеться не менш як про 10 тисяч євро за годинний “сеанс”.

Щоправда, є серед зірок ті, що навідріз відмовляються дерти горлянки на місцевих виборах. Серед таких — Дядя Жора, Потап. Останній каже, що не хоче підставлятися, торгувати своїм іменем. А можливо, його не влаш­товує розмір “призових”?

Схожі новини