Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Нехороша квартира

Щоб добре почуватися у новому помешканні, позбудьтеся речей попередніх господарів

Практично у кожному місті або селі є помешкання, яке з острахом демонструють як місцеву родзинку — будинок, “у якому живе щось нечисте”. Його обходять стороною, не хочуть купувати. Натомість є чимало квартир, які не мають поганої слави, але потрапляєш туди — й кортить чим швидше піти. Добре, якщо ви там — лише гість, а якщо це — власна домівка?

Помешкання, особливо — якщо там жило не одне покоління людей, накопичують їхню енергетику.

Дім може розповісти про свого господаря більше, ніж рідні та друзі. Помешкання наскрізь просочується подіями та емоціями, які отримують “у спадок” наступні покупці. Люди, які змінили не одну квартиру, розповідають чимало історій про “негативну ауру”, яка трапляється навіть у дорогих, розкішних домівках. Чимало хто упереджено ставиться до помешкань, де попередній власник віддав Богу душу, особливо — якщо його спіткала насильницька смерть. Щоправда, тут багато залежить від ставлення самої людини. Завсідниця одного з форумів на цю тему написала: “Жінку, яка перед нами жила у квартирі, там же і вбили. На шпалерах навіть залишилися криваві плями. Ну то й що? Ми завісили їх плакатом і спокійно жили декілька років. “Копійки” сплачували за квартиру з видом на кремлівські зірки!”.

Науковець та інженер Хамзя Кашаєв, який присвятив вивченню цієї теми понад 20 років, каже, що на поверхні Землі є чимало так званих ліній Гартмана. Небезпечно перебувати на їх перетині. Якщо жити у такому місці — можна захворіти на важку недугу, перед якою лікарі — безсилі. У давнину перед тим, як зводити храм або будинок, пращури перевіряли місцевість щодо безпеки розташування.

Важливе значення має психологічна атмосфера у будинку. Коли люди сваряться, вживаючи лайливі слова, руйнують енергетичні оболонки одне одного. Весь цей негатив відчуватимуть як теперішні, так і наступні мешканці.

Біоенергетик Людмила Жукова зазначає, що сварки та крики спричиняють вібрації, які знищують навколишнє середовище. Не лише люди, а й рослини та тварини реагують на звуки голосу. Особ­ливо чутливі до них дерева, з яких виробляють меблі, підлогу, шпалери... Живі клітини запам’ятовують погану інформацію. Як наслідок, речі псуються, люди хворіють, діти погано розвиваються.

Не варто купувати квартиру, де сварка спричинила чиюсь смерть, людина звела порахунки з життям або стала жертвою вбивці. Її душа може повертатися, шукаючи тіло. Якщо людина померла природною смертю — поганих наслідків не буде.

Власники будинків, зведених на місці сміттєзвалища або цвинтаря, ризикують важко захворіти. Згустки негативної енергетики залишаються й після мешканців, які пережили у цих стінах горе, душевний та тілесний біль, пролили чимало сліз.

Всупереч поширеній думці, що краще купувати помешкання у новобудові, де ніхто не встиг “зіпсувати ауру”, Людмила Жукова радить надавати перевагу вторинному житлу. Перед тим, як туди заселитись, новий дім необхідно “очистити”. Варто запросити священика, який освятить будинок або квартиру. Поки такої можливості немає, можна самостійно покропити свяченою водою стіни та кути.

“Якщо у новому помешканні вам незатишно — маєте шанс самотужки виправити ситуацію!” — наголошує пані Людмила. Створити позитив допоможуть декори та милі дрібнички, що припали вам до душі. Біля входу, найкраще — навпроти вікна, бажано повісити картину, на якій зображена вода або гори. У другому лівому куті від дверей розташуйте ікону.

Визначити енергетику нового помешкання допоможе киця. Принесіть пухнастого улюбленця (за пот­реби, позичте у друзів) у будинок, який плануєте придбати, й подивіться на реакцію. Якщо тварина поводиться спокійно,треться об ноги господаря, не шипить, не вигинає спину — ви зробили правильний вибір.

До речі...

lЛад у помешканні гарантує гарний настрій та удачу. Якщо будинок захаращений старими речами, у ньому тижнями не витирають пилюку — енергія життя сповільнює рух. Атмосфера нагадує болото: на рівному місці виникають скандали, відпочинок не надає сил, на роботі переслідують невдачі.

lЩоб “очистити ауру” житла, бажано позбутися речей, які належали попереднім господарям. У пригоді стануть зелені рослини: вони несуть позитивну енергію.

Поради Людмили Жукової:

Якщо атмосфера у новому помешканні залишає бажати кращого, на місце, де стояло ліжко, покладіть фольгу або дзеркало (блискучим боком або відображенням донизу). Коли відчуєте полегшення, позбудьтеся цих предметів.

Три склянки наповніть будь-якою крупою, у кожну вставте по свічці, які мають повністю догоріти. Розставте їх за формою трикутника. Повторіть процедуру тричі.

Схожі новини