Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Гороскоп з 29 квітня по 5 травня 2024 року

  • 29.04.2024, 07:00
  • 1 528

Гороскоп на тиждень

ОВЕН

У ділових партнерів можуть виникнути до вас запитан­ня. До четверга відчуєте приплив енергії і завдяки практичності змо­жете грамотно розподіляти свої сили та засоби. 2 і 3 травня не вар­то ризикувати з фінансовими опе­раціями. До важливих справ краще приступати після 5 числа.

ТЕЛЕЦЬ

Зараз у вас найбільш хво­робливий період. Ваш ор­ганізм ослаблений, чіплятимуть­ся то віруси, то застуди. У першій декаді травня фортуна на вашому боці. Ймовірні випробування в осо­бистому житті, але, владнавши всі розбіжності, зможете вивести сто­сунки на новий рівень.

БЛИЗНЮКИ

Для вас це активний пері­од: ви настільки сповнені сил і енергії, що сезонні застуди та інші болячки від вас просто відліта­ють. Початок травня — не найкра­щий місяць для кар'єри і бізнесу. Після 5 числа стане легше: отри­маєте доступ до важливої інформа­ції, з’являться партнери, готові за­просити вас у свої проєкти.

РАК

Перший тиждень травня для більшості Раків скла­деться не зовсім вдало. Серйоз­ніше ставтеся до своїх обов’язків. У вас прокинеться глибока любов і прихильність до своїх близьких. Ви будете дуже турботливі, уважні і ніжні до них.

ЛЕВ

З перших днів місяця життя Левів стане кращим. Буде простіше рухатися до мети, дома­гатися визнання і успіху. Швидше за все, вам не захочеться присвя­чувати багато часу веденню до­машнього господарства.

ДІВА

У центрі вашої уваги бу­дуть домашні турботи і сі­мейні справи. Незважаючи на те, що ви були б раді усунутися від участі у цих клопотах і відпочити, без вас ніяк не вийде вирішити пи­тання. Намагайтеся контролюва­ти емоції.

ТЕРЕЗИ

У перші дні травня зір­ки до вас прихильні. У вас з’явиться шанс зміцнити життє­ві позиції, завоювати авторитет. Уже на початку місяця в кар'єрі на­мітяться позитивні зміни. Але пла­нети можуть підштовхнути вас до великих витрат. А якщо вам уже довелося витратити гроші на від­починок і подарунки, то в цей пе­ріод будете змушені сильно еко­номити.

СКОРПІОН

Скорпіони насолоджують­ся спілкуванням, сімейною гармонією, незважаючи на те, що справи явно гальмують. Зараз го­ловне — спокій, відпочинок, турбота про власне здоров’я. Цей тиждень буде романтичним і приємним. На вас чекають залицяння осіб проти­лежної статі, побачення.

СТРІЛЕЦЬ

Стрільці в перші дні травня почуваються цілком упевнено. Тра­вень загалом стане для вас ціка­вим і позитивним періодом. Завдя­ки аспекту планет будете особливо уважні до свого здоров’я. Вас не доведеться змушувати ходити по лікарях — ви й самі готові пройти профілактичний огляд.

КОЗЕРІГ

Перші дні травня можуть стати часом особистісної трансформації, коли доведеться багато чого переосмислити, зрозу­міти. Більшість представників зна­ка вибере компанію найближчих людей. Можете на певний час по­трапити під чужий вплив — напри­клад, когось зі своїх друзів.

ВОДОЛІЙ

Стежте за здоров’ям: сили закінчуються, та й події, що відбуваються цього тижня, не кра­щим чином позначаються на вашо­му самопочутті і душевному стані. У професійній сфері навряд чи вар­то розраховувати на великий успіх. Швидше за все, будете брати ак­тивну участь у житті колективу.

РИБИ

Для Риб настає сприят­ливий період, коли зрос­те ваш енергетичний потенціал, підвищиться творча активність. Проблеми друзів можуть здатися дріб'язковими — до того моменту, поки вам самим не доведеться за­нуритися в усі ці проблеми. Просто покажіть, що ви поруч.

Схожі новини