Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Гороскоп з 6 по 12 травня 2024 року

  • 06.05.2024, 07:00
  • 1 347

Гороскоп на тиждень

ОВЕН

Ваші доходи і матеріальна стабільність є результатом минулої роботи. Все, що ви заду­мали і намагаєтеся втілити у травні, може призвести до помилок і мате­ріальних втрат. Не варто вигадува­ти нові способи отримання грошей, змінювати роботу. Можливі спон­танні витрати, особливо на одяг.

ТЕЛЕЦЬ

Ваш добробут залежить від вашого професійного ста­тусу, авторитету як фахівця або ке­рівника. Організаторські здібності та ораторський талант можуть при­нести доходи, сприяти просуванню в кар'єрі. Можлива підтримка впли­вових осіб або старших родичів. Не варто зараз змінювати роботу.

БЛИЗНЮКИ

Тиждень сприятливий для поглиблення професійних знань. Успіх можливий у приклад­них науках і заняттях, пов’язаних з далекими поїздками. Тиждень для поїздок з фінансових питань не ба­жаний, можуть виникнути пробле­ми з транспортом, технікою, а рі­шення будуть непрактичними.

РАК

У фінансових справах до­ведеться більше сподіва­тися на інших, ніж на себе. Діяти треба обережно. Жодних спонтан­них рішень, особливо посеред тиж­ня. Але якщо ваші рішення обду­мані заздалегідь, ситуація може скластися на вашу користь.

ЛЕВ

Тиждень ділового співро­бітництва, не треба нама­гатися всіх перевершити. Це може нашкодити роботі і призвести до конфліктів. Корисніше налагоджу­вати взаємовигідні ділові зв’язки.

ДІВА

Тиждень шаленої заван­таженості роботою або активного пошуку нових джерел доходу, якщо вас не влаштовує ма­теріальна винагорода за вашу пра­цю. Сприятливий тиждень, за ви­нятком 12 травня. Доведеться вирішувати питання, пов’язані з кредитами, страховками.

ТЕРЕЗИ

Матеріальна сфера може турбувати у тому випадку, коли нестача коштів помітно сковує вашу свободу і занижує самооцін­ку. Цього тижня час зав’язувати ко­рисні знайомства, шукати клієнтів, замовників, союзників і помічників. Водночас остерігайтеся конфлік­тів, що можуть призвести до вели­ких матеріальних витрат.

СКОРПІОН

Неоднозначний тиждень у фінансовому плані. Вели­ких професійних успіхів і великої винагороди чекати не варто. І до­машні справи вас можуть хвилю­вати більше, ніж питання кар'єри. Але періодично з’являтимуться щасливі можливості, які обіцяють вигоду і вирішення матеріальних проблем.

СТРІЛЕЦЬ

Стрільцям цього тижня слід уникати надмірно дорогих покупок. Непередбачених витрат вимагати­муть обставини, пов’язані з дітьми. Стрільці відчують приплив комуніка­бельності: успішними будуть орга­нізаційні справи. Не виключені цьо­го тижня і поїздки, які обіцяють бути радісними і принести прибуток.

КОЗЕРІГ

Цього тижня можете отри­мати підтримку та заступ­ництво, що сприятиме вам у реалізації професійних цілей. Щоб досягти бажаного, постарайтеся встановити довірчі стосунки з ке­рівництвом. Зараз легко зіпсувати стосунки і з вищестоящими, і з ро­дичами.

ВОДОЛІЙ

Водолії цього тижня можуть спрогнозувати результат ба­гатьох ситуацій. Крім того, зможе­те вдало вирішити багато справ. Ін­формація, яку отримаєте від інших людей, може бути недостовірною. Остерігайтеся дезінформації і над­мірно сміливих проєктів.

РИБИ

Тиждень несприятливий для бізнесу, можливі непе­редбачені фінансові втрати. Зате вдалий час для того, щоб побу­ти наодинці, зайнятися творчістю. Тиждень сприятливий для профе­сійного росту і може принести на­тхнення та можливість отримати вигоду з творчої діяльності.

Схожі новини