Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Путін відповів на пропозицію Зеленського: кличе до Москви

  • 22.04.2021, 19:15
  • 895

Президент Росії Володимир Путін відреагував на пропозицію президента України Володимира Зеленського зустрітися через ескалацію на Донбасі

Питання про зустріч із українським президентом Путіну поставили під час його офіційної зустрічі із невизнаним президентом Білорусі Олександром Лукашенком, яка відбулася 22 квітня.

Путін зазначив, що готовий зустрітися із Зеленським у будь-який час.

«Останнім часом чинне керівництво України вчинило дуже багато кроків на погіршення українсько-російських відносин. Зокрема щодо РПЦ, російськомовних, росіян. Якщо президент Зеленський хоче почати поновлення відносин — ми тільки вітатимемо.

Якщо на зустрічі йтиметься про обговорення проблем Донбасу, то керівництво України має насамперед зустрічатися з керівниками «республік». Якщо питання стосується двосторонніх відносин, то ми зустрінемо Зеленського в Москві в будь-який зручний для нього час", — сказав Путін.

Читайте також: Зеленський запропонував Путіну зустрітися «в будь-якій точці Донбасу» (відео)

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський у зверненні 20 квітня запропонував президенту Р Ф Володимиру Путіну зустрітися «в будь-якій точці Донбасу, де йде війна».

Схожі новини