Передплата 2024 «Добра кухня»

На Франківщині - “червона” зона. Але Буковель працює...

Лижникам клеять на шоломи наліпки з написом “Перевірено. Безпечно”

На гірськолижному курорті Буковель, що в Івано-Франківській області, у розпал нової хвилі коронавірусу запровадили ідентифікатор безпечного гостя. Кататися на лижах дозволено тільки вакцинованим або з негативним ПЛР-тестом чи довідкою про одужання від ковіду.

Іще з 24 січня Івано-Франківщина перейшла у “червону” зону карантину. Але лижників на Буковелі не поменшало...

Як запевнив “ВЗ” представник курорту Володимир Юзюк, усі гості проходять перевірку своїх ковід-документів, поселяючись у готель (на рецепції), під час купівлі скіпасів у касах курорту, отримання прокатного спорядження, проходження експрес-тесту у спеціальній зоні курорту тощо.

“Працюємо у “червоній” зоні. Увесь персонал курорту вакцинований, плюс щоденно проходить перевірку стану здоров’я, - стверджує пан Юзюк. - Щодо наших лижників, то перевірка теж ретельна. Після підтвердження свого Covid-статусу гість отримує ідентифікатор безпечного гостя - наліпку, яку закріплює на видному місці, верхньому одязі чи шоломі. Ця наліпка сигналізує працівникам курорту та компетентним органам, що гість пройшов Covid-перевірку та є безпечним для оточення. Маючи таку наліпку, гості курорту отримують можливість не підтверджувати кожного разу свій Covid-статус на витягах, ярмарках, інших сервісах та атракціонах, які розташовані на відкритому повітрі".

Читайте також: Коронавірус в Україні: статистика на 25 січня

Схожі новини