Передплата 2024 «Добра кухня»

Расмуссен: "НАТО продовжуватиме підтримувати Україну"

  • 06.06.2014, 19:39
  • 710

Північноатлантичний альянс готовий запропонувати нові заходи для підтримки України

Про це заявив генеральний секретар НАТО Андерс Фог Расмуссен, повідомляє прес-служба президента.

«Ми завершуємо розробку подальших комплексних заходів з надання допомоги Україні та підтримки реформ у сфері безпеки та оборонного сектору», — сказав він.

Пан Расмуссен також привітав Петра Порошенка з вступом на посаду президента і висловив надію на подальшу співпрацю.

«Президентські вибори були важливою віхою для України. При проведенні прозорих і демократичних виборів, незважаючи на значні труднощі, народ України показав свою прихильність єдності, незалежності та суверенітету країни. Я впевнений, що лідерство президента Порошенко сприятиме стабілізації в країні, яка базуватиметься на всеосяжному політичному діалозі, який має розпочатися відразу після виборів», — підкреслив генсек Альянсу.

«Ми завершуємо розробку подальших комплексних заходів з надання допомоги Україні та підтримки реформ у сфері безпеки та оборонного сектору», — зазначив пан Расмуссен.

Як повідомляв НБН, в суботу, 7 червня Петро Порошенко вступив на посаду президента України. У своїй інавгураційній промові він заявив про необхідність тримати армію у повній боєготовності, а її переозброєння зробити одним з основних пріоритетів державної політики.

Джерело: НБН

Схожі новини