Передплата 2024 ВЗ

«Є така партія, яка вбиває людей»

У Львові з’явилися вулиця пам’яті жертв Партії регіонів, білборди «Є така партія...» і пам’ятний хрест

Львівські активісти продовжують безстрокову акцію пікетування бізнесу місцевих “регіоналів”. У суботу, 8 лютого, вони провели акцію зі встановлення пам’ятного хреста у парку, що навпроти ринку “Південний”, власником якого є голова Львівського обласного відділення Партії регіонів Петро Писарчук.

Учасники акції вшанували хвилиною мовчання героїв Євромайдану, а також встановили пам’ятний хрест із фотографіями невинно вбитих — Юрія Вербицького, Романа Сеника, Сергія Нігояна та Михайла Жизневського. Біля них запалили лампадки. Після цього активісти пішли на вулицю Щирецьку, де розташований ринок, і провели акцію символічного перейменування її на “Вулицю жертв Партії регіонів”, закріпивши вздовж вулиці скотчем відповідні таблички. Як розповів “ВЗ” один із організаторів акції Олег Радик, вони офіційно звертатимуться до міського голови Андрія Садового з клопотанням про перейменування вулиці Щирецької.

Тим часом у Львові з’явилися білборди із білим написом на синьому фоні: «Є така партія, яка вбиває людей». Один із білбордів розміщений на вулиці Виговського, біля ринку «Південний». «У Львові біля гнізда ПР — ринку «Південний» — з’явились білборди з нагадуванням для місцевих «регіоналів»: вони відповідальні за все, що робить їхня партія, поки з неї не вийшли. Зокрема, й за вбивства, і за відмазування вбивць», — прокоментувала появу такої наочної агітації спільнота «Євромайдан Львів».

Схожі новини