Передплата 2024 «Добра кухня»

На матч з “Фенербахче”- не більше чотирьох квитків в одні руки

Найдешевша перепустка на “Арену Львів” коштуватиме у 20 разів менше, ніж квиток на матч у Стамбулі

Українські уболівальники в очікуванні міжнародного старту наших футболістів у новому сезоні. Підвищену цікавість викликають, зокрема, матчі 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів між донецьким «Шахтарем» - «Фенербахче» (Стамбул,Туреччина). Виїзний поєдинок підопічні Мірчі Луческу проведуть у вівторок, 28 липня, а їхня вирішальна гра з “канарками” відбудеться на “Арені Львів” у середу, 5 серпня. Зважаючи на архівисокий глядацький інтерес до цієї зустрічі і очікуваний квитковий ажіотаж, ФК “Шахтар” роз’яснив порядок їх продажу, який стартував 22 липня.

У період з 22 по 24 липня правом пріоритетного продажу перепусток можуть скористатися усі зареєстровані уболівальників. Йдеться про фанів, які заповнювали анкети в касах «Арени Львів», роздрібної мережі пунктів продажу при купівлі квитків на матчі «Шахтаря» у чемпіонаті України. Кожен такий уболівальник отримає SMS-повідомлення із запрошенням придбати квитки. Отримати їх можна буде будь-якого дня у касах стадіону «Арена Львів», які працюють без перерви і вихідних з 10:00 до 20:00.

Починаючи з 25 липня, квитки на матч-відповідь гірників з “Фенербахче” зможуть купити усі решта любителів футболу. За інформацією адміністрації донецького клубу, власники абонементів сезону - 2014/15 на «Донбас Арену» зможуть купити один квиток будь-якої категорії зі знижкою 50% і три додаткових - за ціною вільного продажу. Для цього такому вболівальнику необхідно буде відправити серію та номер свого абонемента на електронну адресу [email protected] або зателефонувати до кол-центру за номером 062-388-88 -83. Спеціально для цієї категорії фанатів буде заброньовано квитки на матч «Шахтар» - «Фенербахче». Забрати їх можна буде у касах «Арени Львів» в будь-який день з 10:00 до 20:00 і в день матчу - з 10:00 до 17:00.

Уболівальники переживають, чи по кишені їм буде вартість квитків на цей суперматч. У “Шахтарі” заспокоїли: ціни на гру-відповідь будуть доступними. Квитки категорії Standard коштуватимуть 50, 70, 100, 150 і 200 гривень. А на місця підвищеного комфорту - категорії Club 1936 — вони коштуватимуть 600 гривень; категорії Business Club - 1300 і 1500 гривень.

І на останок - щоб не дати можливості нажитися спекулянтам, у “Шахтарі” вирішили продавати в одні руки не більше чотирьох квитків.

А тим часом...

Турецький “Фенербахче” оприлюднив ціни на квитки у матчі з донецьким “Шахтарем” на власному стадіоні, умови їхнього продажу. Першими у п'ятницю, 24 липня, квитки зможуть купити члени ради та конгресу турецького клубу. В суботу, 25 липня, можливість купити квитки на матч буде у власників преміум-карток. А у неділю, 26 липня, квитки надійдуть у вільний продаж. Вартість квитків стартує від 140 турецьких лір (1150 грн). Найдорожчі квитки - в центральні сектори - продаватимуть по 310 турецьких лір (2500 грн).

Схожі новини