Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Рівень «Динамо» – Ліга Європи

Напередодні матчу з “Порту” головний тренер “Динамо” Олег Блохін зауважив: до подвигів кияни ще не готові, але вийти з групи А Ліги чемпіонів у принципі можуть. На жаль, не вийшло.

Аби зберегти шанси на вихід в 1/8 фіналу, “Порту” в Києві динамівці мусили перемагати. Однак страшенно нудна гра на “Олімпійському” (0:0) перемогою “Динамо” навіть не пахла. Навпаки, це в гостей були значно кращі можливості забити...

Аж шкода було глядачів, які заповнили того вечора “Олімпійський”. Можна було заснути, спостерігаючи за діями футболістів. Боротьби і суєти було багато, а власне футболу — обмаль... До взяття воріт були ближчими гравці “Порту”, які мали по моменту в кожному таймі. У першому виручив Коваль, що витягнув м’яча з кута воріт, у другому футболіст гостей пробив із вигідної позиції поруч зі штангою. “Динамо” ж мало хіба що кілька напівмоментів, тож має радіти нічийному результату.

«Ми очікували пресингу «Динамо» в першому таймі, вони його й продемонстрували, — заявив після матчу головний тренер “Порту” Вітор Перейра. — Загалом, гра тривала за нашим сценарієм. Хоча маю віддати належне футболістам «Динамо» за самовіддачу». А в. о. наставника киян Олексій Михайличенко зауважив: «Не все виходило, але команда грала, билася, робила все, що могла, аби досягти перемоги. Інша справа, що не обійшлося без помилок. Було важливо, як і завжди у матчах рівних суперників, реалізовувати моменти, — їх багато не буває. Ми свої нагоди не використали».

В іншому матчі групи А ПСЖ розгромив загребське “Динамо” — 4:0. Фактично, київське “Динамо” вже втратило шанси продовжити навесні боротьбу у Лізі чемпіонів, але має чудові шанси пройти в Лігу Європи (якщо не уступить загребцям третє місце в групі А).

Група A

І В Н П М О

1. “Порту” 4 3 1 0 6-2 10

2. ПСЖ 4 3 0 1 10-2 9

3. “ДИНАМО” К 4 1 1 2 5-7 4

4. “Динамо” З 4 0 0 4 0-10 0

Футбол. Ліга чемпіонів

(матчі 6 листопада)

Група A

ПСЖ — “Динамо” З — 4:0

“Динамо” К — “Порту” — 0:0

Група B

“Олімпіакос” — “Монпельє” — 3:1

“Шальке 04” — “Арсенал” — 2:2

Група C

“Андерлехт” — “Зеніт” — 1:0

“Мілан” — “Малага” — 1:1

Група D

“Реал” — “Боруссія” Д — 2:2

“Манчестер Сіті” — “Аякс” — 2:2

Схожі новини