Передплата 2024 «Добра кухня»

Сирський розповів, де росіяни зосередили основні ударні сили

  • 06.05.2024, 17:15
  • 373

Основні ударні сили росіян зосереджені на Покровському та Курахівському напрямках

Фото: Олександр Сирський
Фото: Олександр Сирський

Про це заявив головнокомандувач на сторінці у Фейсбуці.

Сирський розповів, що протягом двох діб працював у частинах, які ведуть оборонні дії на Покровському та Курахівському напрямках, через складну ситуацію на сході.

За його словами, саме на цих напрямках зосереджені основні ударні сили окупантів, які намагаються прорвати оборону українських військ та, розвиваючи успіх, вийти до великих населених пунктів Курахове та Покровськ.

Сирський зазначив, що росіяни від самого початку мали чисельну перевагу в особовому складі, озброєнні та військовій техніці та щоденно атакують позиції Сил оборони.

«Наше завдання в цих умовах — утримати займані рубежі та позиції, вогнем артилерії, ударними БпЛА та всіма засобами завдати максимальних втрат ворогу, виснажити його, тим самим зірвати ворожі плани та виграти час для формування й підготовки наших резервів», — зазначив головнокомандувач ЗСУ.

Він розповів, що провів роботу з командирами підрозділів та їхніми підлеглими, де ухвалив необхідні рішення щодо посилення оборони резервами, виділення додаткової кількості ракет, боєприпасів, засобів РЕБ та БпЛА.

«Впевнений, це допоможе нашим підрозділам успішно відбивати атаки противника та завдавати йому суттєвих втрат», — зазначив Сирський.

Схожі новини