Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Росіяни за добу обстріляли Харків і близько 15 населених пунктів області

  • 21.04.2024, 12:15
  • 229

За минулу добу, 20 квітня, ворожих ударів зазнали Харків та близько 15 населених пунктів Харківської області. Є загиблі та поранені цивільні

Фото: Олег Синєгубов
Фото: Олег Синєгубов

Про це у Телеграмі повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

«Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 15 населених пунктів Харківщини: Степова Новоселівка, Іванівка, Котлярівка та інші. Авіаційних обстрілів зазнали Синьківка, Слобожанське, Перемога, Нескучне, Козача Лопань», — написав очільник області.

За його словами, в Індустріальному районі міста Харкова внаслідок ракетного обстрілу було зруйновано гараж та ще 14 — пошкоджено.

У Чугуївському районі (Вовчанська ТГ., с. Приліпка) внаслідок обстрілу горів приватний будинок; у Богодухівському районі (Золочівська ТГ., с. Перемога) було влучання КАБ на територію недіючої ферми, де з-під завалів будівлі деблокували 55-річного чоловіка та госпіталізували до медзакладу.

Також у Харківському районі (Липецька ТГ., с. Липці) внаслідок ворожого влучання було пошкоджено приватний будинок.

У Богодухівському районі у с. Баранівка під обстріл з РСЗВ потрапили два приватні будинки, а у с. Турове трактор одного зі СТОВ наїхав на міну «Пелюстка», обійшлося без постраждалих.

У місті Вовчанськ російські війська здійснили обстріл боєприпасом УМП житлової забудови. Внаслідок дій окупанта зруйновано третій під'їзд у багатоквартирному будинку та приватний будинок, де загинули 50-річний та 83-річний чоловіки, а жінка 61 років та 44-річний чоловік зазнали травм.

Синєгубов повідомив, що за минулу добу в межах області на Куп’янському напрямку ворог наступальних дій не вів.

Також він додав, що упродовж доби на Харківщині працювали зведені групи вибухотехніків, які провели розмінування 45,36 га території, знищили 370 вибухонебезпечних предметів.

Схожі новини