Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Магнітні бурі на 3 — 9 липня 2023 року

За прогнозами учених Центру передбачення космічної погоди Національного агентства океанографічних та атмосферних досліджень США, перший тиждень липня не обіцяє великих клопотів метеозалежним особам

Адже майже весь мине за спокій­ного стану магнітосфери Землі, коли амплітуда його коливань становити­ме 2 бали. І лише у неділю, 9 липня, очікується перший спалах геомагніт­ної активності. Амплітуда коливань сягне середнього рівня (4 бали). Вони можуть вплинути на багатьох людей, не лише метеозалежних та метеочутливих, а й цілком здорових.

Будьте готовими до «подарунків» космічної погоди: збільшіть кількість рідини, яку споживаєте, — чистої води або трав’яного чаю, а алкоголь, як і жирну їжу, виключіть з раціону. Висипайтесь, уникайте стресу, на випадок загострення хронічних за­хворювань тримайте під рукою до­машню аптечку. Одне слово, будь­те обережні та дбайливо ставтеся до свого організму, дотримуйтесь здо­рового способу життя та порад ліка­рів, аби примхи цієї погоди не завда­ли вам шкоди.

Схожі новини