Передплата 2024 «Добра кухня»

Віктор Павлік дістав дружині спецперепустку для вільного пересування Києвом у комендантську годину, та поліцейські її вилучили

  • 17.05.2023, 10:15
  • 1 118

Навколо подружжя співака Віктора Павліка та Катерини Реп’яхової спалахнув справжній скандал

Фото: Поліція Києва
Фото: Поліція Києва

Як виявилося, Павлік потішив кохану «подарунком для обраних» — спецперепусткою, яка дозволяє вільно пересуватися Києвом навіть у комендантську годину. Як саме дістати такий цінний презент для коханої, Павлік не став розповідати.

Цим Катерина похизувалась у соцмережах:

«Мене чоловік везе по Південному мосту. Це задоволення не для всіх! А тільки мій чоловік мені дарує такі подарунки романтичні», — написала жінка.

Але не довго вони раділи, адже київські правоохоронці вже вилучили у артиста цю спецперепустку на проїзд.

«Співак хизувався документом у соціальній мережі, проїжджаючи один із мостів столиці. Під час монітору мережі Інтернет та засобів масової інформації правоохоронці поліції Києва виявили відео, на якому відомий український співак їде з жінкою в автомобілі по Південному мосту та демонструє спецперепустку на проїзд у комендантську годину», — пишуть правоохоронці.

За цим фактом відомості про подію були внесені до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень громадян Дніпровського управління поліції. Під час відпрацювання отриманої інформації правоохоронці поспілкувалися з власником автомобіля та жінкою і вилучили спецперепустку.

Зазначимо, що за законом, отримати таку перепустку мають право лише особи, які належать до підрозділів сектору безпеки й оборони України, критичної інфраструктури міста та органів державної влади.

Схожі новини