Передплата 2024 «Добра кухня»

«Я себе обожнюю. Тож хотіла себе вдосконалити»

Власниця найбільших вилиць у світі Анастасія Покрещук показала, як виглядала до ін'єкцій

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Власниця найбільших вилиць у світі, українська блогерка Анастасія Покрещук, багато разів лягала під ніж пластичного хірурга. Підписники Анастасії не раз запитували у неї, який вигляд мала Настя до численних пластичних операцій. Блогерка вирішила не приховувати своєї колишньої зовнішності і виставила для допитливих архівні фото.

Покрещук опублікувала в Instagram знімок, зроблений до пластики. На світлині Анастасію просто не впізнати. У блогерки ще не було великих вилиць, зроблених губ, ринопластики, ліпосакції тощо. Макіяж Покрещук був стриманий, а волосся — коричневого кольору, а не рожевого. Блогерка розповіла, що не подобалася собі до ін'єкцій: «Я була наче ворона, сіра миша, ще це чорне волосся було, наче циганка, страшна. Ні, ну жах. І, звичайно, мені хотілося зробити себе гарнішою. Я себе обожнюю просто, ну так мені хотілося себе вдосконалити»,

Але це ще не всі «тортури», на які «підписалася» блогерка. Дівчина і далі продовжує псувати свою зовнішність. Кілька тижнів тому лягла на чергову операцію: лабіопластику (корекцію розміру та/або форми статевих губ) та збільшення грудей. Результат нижче талії Настя підписникам у Instagram вирішила не демонструвати, а от новенькими грудьми похвалилася. Тепер у неї стоять імпланти по 925 мілілітрів.