Передплата 2024 «Добрий господар»

«Ми живемо у час, коли я більше не знаю, як себе називати»: Міла Куніс назвала борщ «російським супом» і не знає, чи вона українка

  • 29.11.2022, 20:15
  • 1 379

Американська акторка Міла Куніс потрапила в скандал, бо переплутала українців з росіянами, а також назвала борщ і вареники російськими стравами

Міла Куніс. Фото із мережі
Міла Куніс. Фото із мережі

Про це передає Harper’s BAZAAR.

Під час інтерв'ю акторка розповідала про своє харчування. Зокрема, вона називала страви, які готує її мама, серед яких згадала про борщ і вареники.

«російська їжа — це завжди багато страв. Можна почати з пельменів чи вареників. Можна говорити про борщ — російський суп із буряком. Але якщо ви не любите буряк, не їжте його. росіяни люблять копчену рибу, смажену рибу чи просто рибу. росіяни, ой українці… Ми живемо в час, коли я більше не знаю, як себе називати», — сказала Куніс.

Як відомо, акторка народилася у Чернівцях у 1983 році, а у 1991 році разом із родиною емігрувала у Лос-Анджелес.

На початку повномасштабного російського вторгнення Міла Куніс і її чоловік, Ештон Катчер, активно підтримували Україну. У березні вони зібрали 35 млн доларів для українців, які виїхали з України через війну. Також нещодавно Куніс, розповіла щемливу історію, як її 8-річна донька відреагувала на своє українське походження.

Схожі новини