Передплата 2024 «Добрий господар»

Сергій Притула продає на аукціоні рожеву панаму переможців «Євробачення»

Гроші підуть на безпілотники для ЗСУ

Сергій Притула продає на аукціоні рожеву панаму переможців «Євробачення»
Сергій Притула продає на аукціоні рожеву панаму переможців «Євробачення»

Шоумен Сергій Притула організував аукціон з продажу рожевої панами фронтмену гурту Kalush Orchestra Олега Псюка, щоб зібрати мільйон доларів на потреби ЗСУ. Притула пообіцяв на ці гроші придбати безпілотники.

Нагадаємо, представники гурту заявили, що продадуть для потреб фронту кубок, який привезли з пісенного конкурсу «Євробачення». А у Калуші продадуть синьо-жовті прапорці, з якими виступали у Турині.

Про це повідомив Сергій Притула на брифінгу у Львові.

Каже, ідея продати рожеву панаму на аукціоні виникла спонтанно.

«Співаки зробили флешмоб, усі вийшли у рожевих панамах і тоді мені спало на думку, а чому б не розіграти ще й панаму, — каже Притула. — Хлопці погодилися і ось розпочався аукціон і триватиме до 28 травня. Крім панами продамо на цьому аукціоні і кубок. Це унікальний випадок в історії пісенного конкурсу, коли кубок виставили на аукціон. Подібного переможці „Євробачення“ не робили. Продавали свої сукні, ще якісь елементи з виступів, але не переможну статуетку».

Взяти участь в аукціоні можуть фани зі всього світу. Сергій Притула розповів, що за панаму боротися простіше, ніж за кубок. За внесок у сумі 200 гривень учасник аукціону автоматично потрапляє до списку людей, між якими у «Рандомі» (програма визначення випадкових чисел) розіграють головний убір. Чим більше донатите по 200 грн, тим більше у вас шансів на те, щоби отримати панаму.

Щоб стати власником скляного кубка, потрібно внести на рахунок благодійного фонду Притули кошти або криптовалюту. Умова — хто зробить найбільший внесок на рахунки благодійного фонду, той отримає кубок. Станом на 27 травня, криптовалюта перемагає — 19 тисяч доларів.

Фото з Фейсбуку Сергія Притули

Схожі новини