Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Порошенко зустрівся з делегацією провідних політологічних центрів США

  • 11.09.2021, 10:25
  • 602

Лідер «Європейської Солідарності», п’ятий Президент України Петро Порошенко зустрівся з делегацією політологічних центрів США, зокрема, з директором Євразійського центру Атлантичної Ради Джоном Хербстом та президентом CEPA Аліною Поляковою

Про це повідомила пресслужба ЄС.

Під час зустрічі обговорили результати візиту Президента України до Вашингтону та зустрічі Глави Української держави з Президентом США Джо Байденом.

Петро Порошенко висловив вдячність американській стороні за тверду та послідовну підтримку України.

Відзначено важливу допомогу Вашингтону у справі консолідації міжнародних зусиль для протидії російській агресії проти України та підтримки реформ в нашій державі.

Наголошено на критичній важливості зміцнення трансатлантичного фронту санкцій проти Росії забезпечення деокупації Донбасу і Криму.

Окремо обговорювали ситуацію у сфері розвитку і зміцнення демократії, верховенства права, судової реформи, стійкості інститутів держави в Україні.

Зауважували, що ефективна і системна боротьба з корупцією має і надалі залишатися в пріоритетах, а також виступає одним з визначальних маркерів ставлення міжнародних партнерів та інвесторів до України.

Під час зустрічі наголошували на важливості єдності всіх демократичних сил для відновлення територіальної цілісності та впровадження реформ заради добробуту України і забезпечення членства в ЄС і НАТО.

Читайте також: Порошенко передав пожертву харківському храму, — ЗМІ

Схожі новини