Передплата 2024 ВЗ

Із королівського палацу - у психічний центр: принц Гаррі влаштувався на роботу

  • 24.03.2021, 19:30
  • 827

Онук британської королеви Єлизавети ІІ буде займатися коучингом та психічним здоров'ям

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Принц Гаррі, герцог Сассекський та чоловік Меган Маркл, стане одним із керівників американської компанії з коучингу і психічного здоров'я BetterUp.

Про це повідомляє BBC.

Принц Гаррі сказав, що він дуже схвильований через нову роль.

Інформації про його конкретні обов'язки, години роботи й оплату поки немає.

У своїй заяві принц Гаррі сказав, що його робота полягатиме в активізації критичного діалогу про психічне здоров'я, створенні співтовариств підтримки і співчуття, а також формуванні середовища для відвертих розмов.

За словами генерального директора BetterUp Алексі Робішо, принц Гаррі не керуватиме працівниками. Скоріш за все. він буде з'являтися в штаб-квартирі компанії у Сан-Франциско, якщо це буде безпечно.

Принц Гаррі розповів, що під час зустрічі з містером Робішо вони «відразу усвідомили загальну пристрасть до того, щоб допомагати іншим реалізувати свій потенціал».

Посада директора зі зв'язків із громадськістю рідко трапляється в корпоративному світі, такий тип посади частіше є в некомерційних організаціях, на зразок Amnesty International.

Компанія BetterUp була заснована в 2013 році. Вона надає послуги професійного коучингу, консультування та наставництва з використанням мобільних пристроїв.

На її сайті принц Гаррі вказаний як «ветеран бойових дій», активний пропагандист психічного здоров'я і захисник навколишнього середовища.

За інформацією BetterUp, у компанії працюють близько 2000 тренерів, що пропонують коучинг 49 мовами у 66 країнах.

Читайте також: Меган та Гаррі збрехали щодо таємного весілля: оприлюднено докази

Схожі новини