Передплата 2024 ВЗ

Меган та Гаррі збрехали щодо таємного весілля: оприлюднено докази

  • 22.03.2021, 20:35
  • 970

У своєму скандальному інтерв'ю Опрі Вінфрі Меган Маркл і принц Гаррі заявили, що таємно офіційно одружилися за три дні до церемонії, яку показали на весь світ. Ці слова спростовує свідоцтво про шлюб

ЗМІ продовжують аналізувати інтерв'ю герцога і герцогині Сассекських, яке вони дали два тижні тому американській телеведучій Опрі Вінфрі, і перевіряють кожен факт, що став скандальним.

Так в розпорядженні видання The Sun опинилася копія свідоцтва про шлюб принца Гаррі і Меган Маркл, надана Головним реєстраційним бюро Великої Британії і країн Співдружності.

Свідоцтво про реєстрацію шлюбу підтверджує, що пара дійсно одружилася 19 травня 2018 року в день, коли відбулася урочиста церемонія одруження в Віндзорському замку.

Меган Маркл «безумовно щось наплутала», — розповів виданню Стівен Бортон, чиновник, який оформляв спеціальну ліцензію на шлюб.

«Мені дуже шкода, але Меган явно спантеличена і явно дезінформована. Вони не одружилися трьома днями раніше на очах у архієпископа Кентерберійського», — сказав він.

«Документ, який я допоміг оформити, дозволив їм укласти шлюб в каплиці Святого Георгія у Віндзорі. Те, що відбулося 19 травня 2018 року на очах мільйонів людей по всьому світу, було офіційним весіллям, визнаним Англіканською церквою і законом».

Читайте також: Charlie Hebdo випустив провокаційну карикатуру: на ній Єлизавета II душить Меган Маркл

«Підозрюю, що вони обмінялися деякими простими клятвами, які, можливо, написали самі, як це модно, і сказали їх перед архієпископом — або, що більш імовірно, це була проста репетиція», — пояснив він слова Меган Маркл.

Також він розповів, що пара не могла укласти офіційний шлюб на території Фрогмор-хауса, оскільки це «несанкціоноване місце і там не було достатньої кількості свідків».

«Не можна одружуватися тільки у присутності трьох осіб. Це неприпустима церемонія. Саме весілля відбулося в каплиці Святого Георгія відповідно до умов, передбачених Законом про королівські шлюби 1772 року, до якого недавно були внесені поправки».

Більш того, він додав, що для того, щоб Меган Маркл і принц Гаррі одружилися була складена Спеціальна ліцензія, якою королева Єлизавета дає дозвіл на шлюб і в якій зазначено місце проведення одруження.

Свідками, які підписали документи про укладення шлюбу, стали батько принца Гаррі принц Чарльз і мати Меган Маркл Дорія Регланд. Також в документі йдеться, що герцог і герцогиня Сассекські одружилися у відповідності з «обрядами і церемоніалом, встановленим церквою» у присутності архієпископа Кентерберійского.

Дата 16 березня 2021 року означає дату отримання копії свідоцтва про шлюб на офіційний запит видання The Sun.

Схожі новини