Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Небогу хом’ячка відігріли від смерті

Під дією хатнього те­пла ожив нерухомий пухнастик

Як то добре бути у добрих руках!
Як то добре бути у добрих руках!

Тепло фізичне і душевне мають однакову позитивну силу. Про це подумалося, коли почув пригоду, яка трапилася на обійсті одного жителя Золочівського району на Львівщині.

Ось що про це розповідає пан Володимир:

— Певний час у нас у хаті жив хом’ячок, маленький веселун. Якось дружина Олеся відлучи­лася на один день з дому. Не забула і про свого улюбленця — забезпечила його кормом і во­дою. Проблем не мало би бути. Та коли незабаром повернула­ся додому, була прикро враже­на тим, що тваринка лежала у клітці бездиханно. Очевидно, на хом’яка негативно вплинуло раптове похолодання, яке на­стало посеред того дня і осту­дило помешкання…

А далі сталося справжнє диво. Розчарована сумною при­годою, господиня запалила у печі - щоб зігрітися, приготува­ти їсти, а заодно — заспокоїтися. За якийсь час глянула на кліт­ку, а у ній під дією хатнього те­пла ожив нерухомий донедавна пухнастик. Радості господарів не було меж.

Після того трафунку хом’ячка на самоті більше не залишали. І час від часу переглядали про­гноз погоди. Оточене турботою звірятко щасливо прожило ще два роки.

Схожі новини