Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Стало відомо, хто представлятиме Україну на Євробаченні-2017

  • 26.02.2017, 08:06
  • 27.6K

Фінал відбору відбувся увечері в суботу, 25 лютого.

Перемогу у фіналі національного відбору на пісенний конкурс "Євробачення-2017" у суботу, 25 лютого, здобув гурт O.Torvald, з піснею Time.

У фіналі національного відбору гурт отримав 10 балів (5 від телеглядачів і 5 від трьох суддів: Джамали, Андрія Данилка та Костянтина Меладзе).

Стільки ж балів отримала виконавиця TAYANNA, але оскільки глядачі їй дали лише 4 бали, то, згідно з правилами, переможцем конкурсу стали O.Torvald.

Гурт O.Torvald заснували у Полтаві в 2005 році. У 2006 році музиканти переїхали до Києва та вже випустили шість 6 альбомів.

За право представляти Україну на "Євробаченні" боролися також гурт «Сальто Назад», виконавці MELOVIN, ILLARIA, TAYANNA, ROZHDEN.

Джерело: Тиждень.ua

Визначились усі фіналісти нацвідбору на Євробачення-2017

Останніми фіналістами Нацвідбору на "Євробачення" стали "O.Torvald" і MELOVIN.

Таким чином визначилися усі шість артистів, які змагатимуться за право представляти країну на пісенному конкурсі: Tayanna, "Сальто Назад", Illaria, Rozhden, "O.Torvald" і MELOVIN.

18-го лютого відбувся третій, останній півфінал Національного відбору. У ньому взяли участь вісім артистів: група Кузьми Скрябіна "Singing pants", гурт "O.Torvald", співачка Анастасія Прудіус, співак Віталій Козловський, гурт "KADNAY", співак MELOVIN, гурт "Green Grey" і гурт "Vivienne Mort".

Система голосування на національному відборі залишилася такою ж, як і в минулому році: журі виставили учасникам бали, глядачі голосували шляхом смс або за допомогою мобільного додатку, після чого бали від суддів і глядачів підсумувалися.

До складу журі цьогорічного відбору увійшли: музичний продюсер відбору Костянтин Меладзе, артист і композитор Андрій Данилко та переможниця Євробачення-2016 Джамала.

Найменше балів від суддів отримали: 1 бал - Віталій Козловський, 2 бала - "Singing pants", 3 бала - Анастасія Прудіус. Ці оцінки озвучив Меладзе.

Джамала назвала наступні бали: 4 бали - "Green Grey", 5 балів - MELOVIN, 6 балів - "Vivienne Mort".

Найвищі оцінки цього разу оголосив Данилко: 7 балів - "O.Torvald", 8 балів - "KADNAY".

Глядачі проголосували наступним чином: 1 бал - "Singing pants", 2 бали - Віталій Козловський, 3 бали - Анастасія Прудіус, 4 бали - "Green Grey", 5 бали - "KADNAY", 6 балів - "Vivienne Mort", 7 балів - "O.Torvald", 8 балів - MELOVIN.

Після третього півфіналу вібулося жеребкування виступів фіналістів: гурт "Сальто назад" виступатиме першим, MELOVIN - другим, "O.Torvald" - третім, Illaria - четвертою, Tayanna - п'ятою і Rozhden - шостим.

Cтали відомі переможці другого півфіналу національного відбору

11-го лютого визначилися ще два артисти, які пройшли до фіналу Національного відбору на пісенний конкурс "Євробачення-2017".

Півфіналістами стали — співачка Illaria та співак Rozhden. За результатом другого етапу відбору саме ці виконавці отримали найбільше голосів.

А от "Letay", Міла Нітіч, Kuznetsov, "Aghiazma", "Detachі" і "Panivalkova" не змогли переконати суддів та глядачів, що вони гідні боротися за право представляти Україну на "Євробаченні".

Традиційно, найкращих обирали за змішаною системою голосування: свої бали виставляло журі, яке цього року складається з композитора Костянтина Меладзе, співачки Джамали і шоумена Андрія Данилка, та глядачі за допомогою смс-голосування.

Суддівська трійка найменше балів дала: 1 бал - "Letay", 2 бала - Kuznetsov, 3 бала - Міла Нітіч. Ці оцінки довелося оголошувати Данилку.

Наступні результати озвучила Джамала. 4 бали отримав "Detach", 5 балів - "Aghiazma", 6 балів - "Panivalkova".

Найвищі бали оголосив Меладзе: 7 балів журі присудило Illaria, а найвищі 8 балів - Rozhden.

Ось так глядачі й журі оцінили учасників другого півфіналу Нацвідбору "Євробачення"

Бали від глядачів виглядали так: 1 бал - "Letay", 2 бали - Aghiazma, 3 бали - Міла Нітіч, 4 бали - "Panivalkova", 5 балів - Rozhden, 6 балів - "Detach", 7 балів - Kuznetsov, 8 балів - Illaria.

Данилко не на жарт розійшовся через виступ на відборі Євробачення: «Ви прийшли сюди…для чого?»

Одного із суддів у Національному відборі на Євробачення 2017 Андрія Данилка неабияк розізлив виступ однієї з конкурсанток співачки Міли Нітіч.

"Конкурс" Євробачення "— не конкурс голосів, а конкурс пісень. Якщо там брав участь навіть я, то ... Я думаю, ви добре заспівали, але це 2004 рік, а зараз 2017. Категорично ні. Це так банально. Ви йдете сюди…готуєтесь…для чого це", — обурився Данилко.

Джерело: 24 Канал

Блогер на сцені Євробачення посперечався з Притулою

Між відомим українським блогером Русланом Кузнецовим і популярним ведучим Сергієм Притулою на сцені нацвідбору Євробачення-2017 зав'язалася суперечка.

Справа в тому що у Сергія закралися сумніви, чому така людина як Руслан має право представляти Україну на Євробаченні.

«Дивись, Джамала перш ніж стати членом журі виграла Євробачення, Мілі Нітіч перш ніж вийти на цю сцену брала призи на "Новій хвилі", я вже давно пахаю на ТБ, а що зробив ти? Тобі не здається, що ні з того ні з сього, нахрапом, з першого разу претендувати на представлення України на Євробаченні-2017 — це надто круто?», — зауважив ведучий.

На це блогер відповів запитанням про кількість підписників представника ТБ у Instagram.

Як виявилося у Притули наpазі в Instagram понад 31,5 тисячі підписників, натомість Руслан має 141 тисячу фоловерів у соцмережі та ще близько 700 тисяч прихильників у Youtube.

«Хочу сказати, що це величезна робота, яку ми робимо в інтернеті. Це не так легко набирати підписників. Це насправді важко. Я зробив багато роботи щодо того, що ми знімали правильні та класні ролики, які подобаються людям. Ви запитували, чого ти досяг — насправді я дечого досяг та заслужив право брати участь у нацвідборі на Євробачення. Люди проголосували та відали свої голоси, за що їм величезне дякую», — підкреслив блогер.

Зазначимо, що ролики Руслана сподобалися і члену журі Андрієві Данилко.

«Я на боці Руслана, я дивився Ваші пісні в YouTube, і мені сподобалися. Молодець, що прийшов, я бажаю тобі удачі та щоб ти пройшов у фінал», — наголосив митець.

Як відомо, Руслан Кузнецов (KUZNETSOV) переміг в онлайн-голосуванні, відтак отримав право брати учать у конкурсі. Інших учасників нацвідбору обирало журі.

Джерело: 24 Канал

Назвали імена перших фіналістів нацвідбору на Євробачення-2017

У першому півфіналі національного відбору на Євробачення-2017 перемогли Tayanna та гурт "Сальто Назад".

Найбільше голосів журі здобули Tayanna та гурт "Сальто Назад", а голосів глядачів — Арсен Мірзоян та Tayanna. Гурт "Сальто Назад" також сподобався глядачам, їм поставили 6 з 8 балів.

У результаті переможцями стали співачка Tayanna та гурт "Сальто Назад".

У першому півфіналі окрім переможців брали участь СКАЙ, Lumiere, Monochromea, Laliko, MamaRika, Арсен Мірзоян.

Схожі новини