Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«ВіЕс Банк» подарував свято дітям

Мабуть, ніхто не наважиться заперечити, що немає більшого щастя, ніж усмішки щасливих дітей.

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей ПАТ «ВіЕс Банк» організував дитяче свято, запросивши на розважально-відпочинкову програму «Галявина: тут є VSe!» дітей Львівської загальноосвітньої школи-інтернату №2 та дітей працівників банку. Загалом у святі взяли участь близько сотні дітлахів.

Свято відбувалося на свіжому повітрі, на галявині паркової зони Цитаделі, перед головним офісом «ВіЕс Банку». Окрім традиційних дитячих розваг (батут, гірки, бульбашкове шоу, аквагрим, веселі конкурси), велику зацікавленість у дітей викликало пізнавальне шоу «Весела наука» з фізичними та хімічними дослідами-експериментами, а також майстер-класи з екологічних матеріалів.

У «ВіЕс Банку» вже традиційними стали цикли майстер-класів для дітей працівників, зокрема нещодавно відбулися такі заняття з конструювання Lego та писанкарства.

Не менш важливою справою для банку є підтримка вітчизняної науки, молодих талановитих студентів та спеціалістів. Тому практикуємо і Дні відкритих дверей для студентів ЛІ УБС спеціальності «банківська справа», уроки фінансової грамотності для учнів випускних класів львівських шкіл, а також підопічних шкіл-інтернатів.

Щороку «ВіЕс Банк» організовує благодійні акції на підтримку дитячих будинків та спеціалізованих шкіл-інтернатів. Уже декілька років поспіль у банку діють благодійна акція «Джинсові дні», благодійні ярмарки, в рамках яких працівники збирають благодійні пожертви на користь потребуючих дітей. Усі кошти спрямовують на придбання подарунків дітям-сиротам та дітям з особливими потребами з дитячих закладів у Львівській, Івано-Франківській, Закарпатській областях та інших регіонах присутності банку.

У травні «ВіЕс Банк» також взяв фінансову участь у проведенні Дитячого книжкового форуму — масштабної події для розвитку та радості дітей і батьків. Проведення заходу цього року стало можливим лише завдяки підтримці інституцій, бізнесу та всіх небайдужих.

Усе більшої популярності набуває ще один напрям соціально-корпоративної відповідальності Банку — «екопроекти». У рамках програми «Зелений офіс» реалізовано «екопроекти» зі збору відпрацьованих батарейок та роздільного збору відходів (папір, скло, пластик) в офісах банку. А вже навесні цього року на території Цитаделі встановлено dog-станції для прибирання за собаками.

Однак пріоритетним напрямом соціальної відповідальності «ВіЕс Банку» залишається допомога дітям, бо, як говорить народна мудрість, «чужих дітей не буває!».

Схожі новини