Передплата 2024 ВЗ

путін зізнався, навіщо розпочав війну

Маски скинуті остаточно. Денацифікація, демілітаризація… Усе, відставити

путін зізнався, що прийшов захопити Україну задля збереження та розширення імперії. Отож, прямим текстом так і сказав.

Ми це і так знали, але дивно, що путін тепер це просто бере і особисто визнає. Мабуть, немає причин уже приховувати.

путін заявив, що Петро І розширював території російської імперії, і він, Вова перший, теж має це робити. Що, мовляв, Петро І забирав у рідну гавань споконвіку слов’янські землі і путін забирає.

Загалом, важко уявити, скільки підлабузників путіна повторили за останні роки це порівняння — путіна і Петра Першого. Переконали в результаті цього бункерного діда. На нашу голову. Допідлабузничали.

Дуже хоче путін увійти в історію. Потрапити на сторінки підручника з історії.

І ще до початку війни говорили, що це єдине, що може раціоналізувати його напад на Україну. Так і сталося.

Що ж, увійти в історію путіну не вдасться, а вляпатися — аж надто

Трохи переплутав путін століття. Кілька сотень років раніше, може, така логіка і спрацювала б. А зараз не дуже. Хоч і каже путін, що за 350 років нічого не змінилося.

І був Петро І, що став першим імператором і створив імперію, прорубавши «вікно в Європу», модернізував відсталу азійську державу дикими азійськими методами. І буде вова, перший і останній, що цю імперію поховав, що закрив вікно в Європу і поставив імперію на шлях деградації (імпортозаміщення). Туди їй і дорога. російська імперія — імперія минулого, зомбі, що атакує сучасний світ. Імперія, що бореться із сьогоденням і майбутнім, ховається в шкаралупу минулого, де все було простіше, зелена трава, дерева великі.

Джерело

Схожі новини