Передплата 2024 ВЗ

Івано-Франківськ святкує день міста

  • 07.05.2024, 15:10
  • 371

Сьогодні, 7 травня, Івано-Франківськ святкує 362 річницю заснування

Фото: Новинарня
Фото: Новинарня

Про це написала у Фейсбуці начальниця Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук.

«Івано-Франківську — перлині Прикарпаття — 362. Тепле, затишне, сонячне та привітне… Місто, яке з початком великої війни стало рідним для сотень і тисяч українців, котрим довелось покинути рідні домівки і рятуватись з-під обстрілів», — йдеться в дописі.

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків повідомив у Фейсбуці, що в День міста він зустрівся з представниками міст-побратимів у режимі онлайн.

«Дуже раді зустрічі в онлайн-режимі з колегами з міст-побратимів: Філіппо Стіратті - мер м. Губбіо (Італія), Аркадіуш Віснєвскі - президент міста Ополє (Польща), мер міста м. Ніредьгаза (Угорщина) доктор Ференц Ковач і заступник мера доктор Аттіла Ульріх, Андріс Равіньш — мер міста Єлгава (Латвія), Лорд-мер міста Мюльгайм Марк Бухгольц та міський директор Девід Люнген, Томаш Чучак — керуючий справами уряду міста Кошалін (Польща), Лоран Конверсі, президент Офісу європейської та міжнародної співпраці міста Кліші (Франція), Представник уряду дільниці Охота (ст.м. Варшави, Польща) пан Славомір, Стефаняк Ришард — заступник міського голови м. Честихов (Польща), Кшиштоф Становський — директор Центру Міжнародного співробітництва м. Люблін (Польща), голова відділу з міжнародних звʼязків міста Тракай (Литва) пані Агата, місто Свідніца (Польща), представникам міста Рибнік (Польща)», — написав мер.

Схожі новини