Передплата 2024 «Добра кухня»

«Квартал» знову потрапив у скандал, зробивши номер про ексначальника ТЦК

  • 07.05.2024, 11:15
  • 1 052

«Жіночий квартал» потрапив у скандал після свого номеру-пародії на колишнього начальника Рівненського ТЦК Олександра Ярмошевича, який цілувався на роботі з двома різними жінками

Фото: скрін
Фото: скрін

Українці в соцмережах обурилися дискредитацією українських воїнів та назвали сцену принизливою.

Протягом виступу актори мацають груди та стегна, лізуть на руки та навіть облизують вуха.

Офіцер Збройних сил України Валерій Прозапас наголосив:

«У перші страшні дні повномасштабного вторгнення, коли ми втрачали місто за містом і навколо панував хаос та розпач, але тисячі бійців кинулись до військкоматів — у моєму ТЦК майор-кадровик добу за добою методично як танк проводив оформлення людей в бригади. Він дрімав за столом, щось їв на ходу, був чорний від втоми і нервів, але все робив згідно-відповідно до своїх обов’язків, документи оформлювались, записи робились, добровольці і резервісти їхали в бригади, оформлені як треба, і тому швидко ставали до виконання бойової роботи».

«Таких кадровиків у ТЦК України були сотні - саме тому ЗСУ швидко отримали поповнення і змогли зупинити путінський бліцкриг, перемога починається з порядку і дисципліни», — зауважив він.

Прозапас написав: «Але добрий український народ про них та їхню роботу ніколи не дізнається, не оцінить. Йому спочатку показали хапуг-воєнкомів, виправдавши цим погром всієї професійної структури, яка довела свою дієвість в найскладніші місяці 2022-го — а тепер добивають «старим добрим» «Кварталом 95». Для мільйонів любітєлєй поржать офіцери ТЦК тепер будуть асоціюватись з одним випадком не дуже гідної поведінки на службі (який, до речі, вперше висвітлив шарій) — як Томос для багатьох стараннями того ж «Кварталу» назавжди не більше, ніж «термос».

Схожі новини