Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Найкраща поліцейська дружина на Дрогобиччині служить

Хто з тих, кого державою на Львівщині уповноважено представляти закон, хто покликаний захищати нас від крадіїв, потенційних ґвалтівників та вбивць, найкраще підготовлений для виконання своєї нелегкої, дуже почесної місії?

Це стало відомо після завершення недавніх змагань серед поліцейських у дисциплінах, які є визначальними при виконанні бойових завдань в екстремальних умовах. Відбулися вони, як інформують у ГУ Національної поліції у Львівській області, на базі Західноукраїнського центру первинної професійної підготовки «Академії поліції» Львівського державного університету внутрішніх справ.

Участь у багатоборстві, куди увійшли такі дисципліни, як екстремальне водіння, надання домедичної допомоги, виконання практичних вправ зі стрільби з пістолета та автоматичної зброї, подолання смуги перешкод, виконання прийомів самозахисту та загальна фізична підготовка, взяли 27 правоохоронців. Зрозуміло, що до складу «конкурсантів», які 9 команд представляли, потрапили найкращі. Можна сказати, що участь у випробуваннях на силу, спритність та вмінні майстерно стріляти взяла еліта обласної поліції.

Як у всіх змаганнях та турнірах такого роду, тут також, звісно ж, були свої фаворити на перемогу та аутсайдери. Приємно здивувала дружина Дрогобицького районного відділу поліції, яка, вигравши у командному заліку «золото», випередила всіх — навіть команду полку особливого призначення поліції Львівщини. Львівські правоохоронці завершили змагання на другому місці. «Бронзу» у суперництві між найкращими здобула команда Стрийського районного управління поліції.

В особистому заліку сержанту поліції Олегу Мигу з команди Дрогобицького районного відділу поліції, єдиному з-поміж інших учасників, які представляли районні підрозділи поліції, вдалося здобути одне з трьох перших місць в особистому заліку. Він став найкращим у номінації «Кращий водій». У двох інших, «Кращий медик» та «Кращий стрілець», лаври переможців відповідно дісталися Андрію Партиці та Андрію Новосаду. Обидва вони є членами команди полку особливого призначення поліції Львівщини.

Схожі новини