Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Франції розбився літак А-320, 150 пасажирів загинуло

  • 24.03.2015, 15:50
  • 1 651

У французькому департаменті Альпи Верхнього Провансу розбився літак A320, який летів рейсом Барселона – Дюссельдорф

Про це повідомляє телеканал "Європа 1", передає Еспресо.TV з посиланням на ТАСС. У свою чергу, телеканал I-Tele інформує, що на борту літака, що розбився у Франції, могли бути понад 140 пасажирів. Нагадаємо, 5 березня в аеропорту Нью-Йорка "Ла Гардіа" пасажирський авіалайнер через негоду виїхав за межі злітно-посадкової смуги та врізався в огорожу.

Президент Франції Франсуа Олланд заявив, що надії на виживання людей, які знаходилися на борту літака Airbus у Франції немає. Про це передає France24.

Прем'єр-міністр Франції Мануель Вальс підтвердив цю інфомацію. Він побоюється, що всі вони загинули. "Причина катастрофи наразі невідома," — сказав він журналістам.

Серед 142 пасажирів літака були в основному громадяни Німеччини. Про це повідомляють німецькі ЗМІ, зокрема телеканал n24 з посиланням на сили безпеки Франції.

Франсуа Олланд також заявив, що серед жертв велика кількість громадян Німеччини. У вівторок Олланд зустрінеться з канцлером ФРН Ангелою Меркель (Angela Merkel) і королем Іспанії Філіпом VI. На місце трагедії вилетить міністр внутрішніх справ Франції Бернар Казнев.

За уточненими даними, на борту пасажирського літака Airbus A320, що розбився на півдні Франції, перебувало 150 людей: 144 пасажири та 6 членів екіпажу. Про це авіакомпанія Lufthansa, якій належав літак, повідомила на своїй сторінці в Twitter.

Серед пасажирів було 45 іспанців та майже сотня німців, повідомляє іспанське видання El Paisз посиланням на компанію аеропортового забезпечення Swissport та іспанський уряд.

Представник Дирекції із цивільної авіації Франції повідомив, що A320, що зазнав краху, експлуатувався 24 років, він перебував у авіапарку Lufthansa Group з 1991 року.

Джерело. Еспресо.TV

Схожі новини