Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Міноборони на сході України посилило охорону складів зі зброєю

  • 30.06.2014, 17:41
  • 865

Особовий склад підрозділів охорони було посилено за рахунок військовослужбовців інших частин

Міністерство оборони України посилило охорону своїх збройних арсеналів на сході України. Про це повідомила прес-служба відомства країни.

"З метою недопущення збройного нападу на військові об'єкти особовий склад підрозділів охорони було посилено за рахунок військовослужбовців інших частин", — зазначили в міністерстві.

У відомстві запевнили, що відтепер всі арсенали, військові бази і склади з боєприпасами на сході країни перебувають під надійною охороною".

Раніше міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомляв, що у Донецьку військова частина №3031 національної гвардії під час виходу з оточення підірвала склад з озброєнням "щоб уникнути попадання його до рук терористів". "Склад з іншим озброєнням і боєприпасами було підірвано. Я віддав такий наказ, щоб запобігти потраплянню решти зброї і боєприпасів до рук терористів", — цитує міністра прес-служба МВС України.

В МВС України також заявили, що більше 300 нацгвардійців вирвалися з оточення, подолавши блокпости ополчення Донбасу і приєднавшись до силовиків.

Джерело: Дзеркало Тижня

Схожі новини