Передплата 2024 ВЗ

Порошенко: "Жодної толерантності до сепаратистів зі зброєю"

  • 22.04.2014, 19:20
  • 854

Правоохоронні органи України мають продемонструвати рішучість проти терористів, які відмовилися скласти зброю

Про це заявив кандидат на пост Президента України Петро Порошенко на зустрічі з віце-президентом США Джозефом Байденом у Києві, повідомляє прес-служба українського політика.

«Правоохоронні органи України мають діяти рішуче. Тим, хто не скористався амністією, для тих, хто відмовляється скласти зброю, для тих, хто не збирається вступати в діалог і починати мирне життя, — правоохоронці мають дати негайну і швидку відповідь», — наголосив він.

Об'єднання держави є передумовою економічного зростання, забезпечення українцям гідного рівня життя, в тому числі на Сході. І жоден сепаратист не має перешкоджати цьому шляху, зазначив Порошенко.

«Ключова позиція — Україна має жити по-новому. Для цього нам треба об'єднати державу. В першу чергу ми маємо приділити увагу тим, хто живе на Сході України. Ми маємо гарантувати людям безпеку, робочі місця і стале економічне зростання. В той самий час, жодної толерантності до вбивць, жодної толерантності до сепаратистів бути не може», — сказав Порошенко.

Як повідомляв Укрінформ, він вважає, що найбільше невдоволення людей викликають недостатні результати боротьби з корупцією, а не питання державного устрою чи мови.

Джерело: Укрінформ

Схожі новини