Передплата 2024 «Добре здоров’я»

На славному балконі «заКІВАЛОВщині» не місце

21-річна одеситка Вікторія Сибір не перестає дивувати своєю «балконною» творчістю, а заразом — і сміливістю. Художня колекція на балконі Вікиної квартири поповнилася антиківаловським «рукописом». Тепер під яскравою картиною зі соняхами і написом «Слава Україні!» розвіюється плакат, в якому Вікторія нагадує про минулу «славу» колишнього голови Центрвиборчкому, а нині — нардепа і кандидата на мандат у наступному парламенті Сергія Ківалова.

Це, пояснює дівчина, — відповідь на ківаловські білборди, якими завішали Одесу. Плакати із написами «Одесса знает: Кивалов за Одессу», «КivaLove» самі по собі дратують, обурюється Вікторія. А тут ще й «ЖЕКівці» завітали з непристойною пропозицією. «Пропонували повісити один з плакатів на балкон, — каже Віка. — Ківалов, мовляв, просив, щоб ЖЕК допоміг. Коли не погодилися, образилися. Ось і довелося йти ЖЕКу

назустріч — писати про Ківалова».

Свій білборд Вікторія підлаштувала під стиль ківаловських. Заспів — той же, а ось кінцівка... «Одесса знает: всіх не підрахуєш», — написала дівчина на плакаті, обігравши усім відоме прізвисько Ківалова з часів позаминулих президентських виборів.