Передплата 2024 ВЗ

То він гей чи не гей?

Розповівши про свою нетрадиційну сексуальну орієнтацію, Роналду розчарував уболівальниць...  А може, Криштіану пожартував?        

Мільйони прихильниць футбольного таланту португальця Криштіану Роналду зазнали від свого кумира потужного удару. Нападник “Реала” відкрито заявив про те, що він... гей. Під час мадридського дербі “Атлетико” - “Реал” півзахисник “матрацників” Коке обізвав Роналду словом maricon, яке можна перекласти як “п...с”. У відповідь Криштіану заявив: “Так, я гей, зате у мене повно грошей, а ти покидьок”. Звісно, на справжній coming out (“вихід нагору”, тобто зізнання у своїй гомосексуальності) це не дуже схоже. Чого тільки не скажеш на полі в розпалі жорсткої чоловічої боротьби! Але диму без вогню не буває. Про те, що відомий бабій Роналду насправді “не такий”, медіа вже повідомляли...

І ще кілька років тому ніхто й подумати не міг, що Криштіану Роналду схильний до “голубого” кохання. Адже світова преса “перемивала кістки” численним подружкам португальського футболіста. Багато писали, зокрема, про російську модель Ірину Шейк, із якою Роналду зустрічався аж п’ять років. Згодом, щоправда, назвав період їхніх стосунків із Шейк неважливим... Пізніше Криштіану “сватали” зірку болгарського “Плейбоя”, а буквально кілька днів тому стало відомо, що він розпрощався з черговою подружкою - “Міс Іспанією-2014” Дезіре Кордеро. Як повідомило видання Correio Da Manha, ініціатором розриву стала дівчина. Їй начебто не сподобалося, що Роналду прагнув приховати їхні стосунки від преси.

У нетрадиційній сексуальній орієнтації форварда “Реала” й збірної Португалії запідозрили минулого року. Іспанські й британські газети писали про те, що Роналду регулярно літає на своєму літаку з Іспанії до Марокко, де ночує у будинку кікбоксера, дворазового чемпіона світу Бадра Гарі. Мовляв, у ситуацію навіть втрутився президент “Реала” Флорентино Перес: аби запобігти поширенню чуток про гомосексуальність Роналду, Перес заборонив тому літати до Гарі... Зрештою, дружби з кікбоксером Роналду не приховує - поширив у соцмережах серію фото зі спільного відпочинку. На одному зі знімків Криштіану несе Бадра на руках... А тут іще американська співачка Ріанна підписала фото, де вони разом із Роналду, з “тонким” натяком: “У мене багато друзів-геїв”...

То гей Роналду чи не гей? Наразі це залишається таємницею. Можливо, нападник сказав правду, а може, просто “потролив” цікавих... Зате про свої статки Криштіану точно не збрехав. Як підрахувала британська газета The Sun, після того, як Роналду підписав на початку листопада два нові контрак­ти, з мадридським “Реалом” (до 2020-го) та з фірмою Nike (рекламний), він зароблятиме щороку близько ста мільйонів євро. А ще має чималий бізнес: два готелі, ґаджети для фітнесу, колекції білизни під назвою CR7... Саме Роналду, підрахувала The Sun, стане першим на планеті футболістом-мільярдером.

Зрештою, кому яке діло, яка в нього орієнтація? Головне, що Роналду прекрасно грає у футбол! “У Роналду я ніколи не сумнівався, це найкращий гравець світу, - заявив головний тренер “Реала” Зінедін Зідан після поєдинку з “Атлетико”, якому Роналду забив три голи. - Цим матчем він закрив усі розмови про якусь інтригу в боротьбі за «Золотий м’яч». Справді, хто як не Роналду, який цього року привів збірну Португалії до перемоги на Євро-2016, заслуговує титулу найкращого футболіста планети?

Схожі новини