Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Молитва дає нам можливість вистояти і перемогти»

  • 28.04.2024, 15:32
  • 301

Петро і Марина Порошенки у день свята Входу Господнього в Єрусалим, у Вербну неділю взяли участь у Божественній літургії в Успенському соборі Києво-Печерської лаври. Богослужіння очолив Предстоятель Православної Церкви України Митрополит Епіфаній

Фото "ЄС"
Фото "ЄС"

«Третій рік Україна зустрічає Вхід Господній в Єрусалим в умовах широкомасштабної війни. Третій рік наша боголюбима країна захищається, виживає, і - я абсолютно впевнений — буде перемагати. Сьогодні наші молитви — за наше військо в першу чергу. За наших воїнів. За те, щоб Господь дав їм сили, дав їм мужність, дав їм зброю. І щоб вони наблизили нашу перемогу», — сказав Петро Порошенко журналістам після богослужіння.

«Сьогодні вже ніхто не ставить під сумнів перші основи держави — це Армія, Мова і Віра. Сьогодні ми мали можливість в черговий раз у цьому переконатись. Вітаю всіх із Входом Господнім в Єрусалим. Від нашої родини, від нашої команди. Вітаю всіх із Вербною неділею. І зустрінемося на Великдень. Все буде добре. Ми переможемо», — переконаний Петро Порошенко.

«Молитва дає нам можливість вистояти і перемогти. Тільки віра може нам дати сили, обʼєднання для того, щоб наблизити нашу перемогу. З вірою і з молитвою ми обовʼязково переможемо. Я всіх вітаю сьогодні з Вербною неділею. І за тиждень ми будемо святкувати дуже велике свято — Воскресіння Христа. Дай Боже, щоб це свято нас надихнуло на відродження України», — сказала Марина Порошенко.

Схожі новини