Передплата 2024 «Добре здоров’я»

російські десантники намагаються штурмувати Часів Яр та околиці, — ОСУВ «Хортиця»

  • 22.04.2024, 17:30
  • 287

Приблизно 20−25 тисяч російських військовослужбовців намагаються штурмувати Часів Яр та околиці населених пунктів біля нього. Тут наразі воюють підрозділи 217 парашутно-десантного полку 98-ї повітряно-десантної дивізії повітряно-десантних сил рф

Часів Яр сьогодні. Фото із соцмереж
Часів Яр сьогодні. Фото із соцмереж

Про це повідомив речник оперативно-стратегічного угруповання війська «Хортиця» Назар Волошин.

«На ділянці навпроти Часового Яру проти нас воюють російські десантники з 217 парашутно-десантного полку 98-ї повітряно-десантної дивізії рф. Це десь 20−25 тисяч військовослужбовців російських намагаються штурмувати Часів Яр і околиці населених пунктів біля нього», — розповів Волошин.

За його словами, російська армія не припиняє спроб захопити місто, не рахуючись з втратами як в живій силі, так і в техніці.

«Ворожої російської армії в місті немає. Наразі місто наше. Ситуація навколо міста складна, проте ситуація контрольована, наші захисники й отримують підкріплення, і стабілізують смугу», — наголосив він.

Речник ОСУВ «Хортиця» зазначив, що ворог постійно, планово, штурмує українські позиції, проте не закріплюється і відходить.

«Вони здійснюють штурми без закріплення на позиціях. Тобто — вони поштурмували й повернулись назад. Це противник робить ніби розвідку, вираховує місця, де може бути слабке місце, де вдарити. Та Сили оборони завдають нищівних ударів», — додав Волошин.

Схожі новини