Передплата 2024 «Добра кухня»

Прикордонники Житомирського загону отримали безпілотні літальні апарати та прилад дронової протидії

  • 19.10.2023, 14:00
  • 346

Місцеві громади продовжують допомагати захисникам боронити Україну та забезпечувати недоторканість кордонів

Зокрема, днями Житомирська міська рада передала прикордонникам чотири квадрокоптери «Autel Evo Max 4» та «DJI Matrice 30», а також апаратний комплекс придушення каналів управління безпілотними літальними апаратами «KVS HUNTER».

Різні модифікації квадрокоптерів та їхнє різне оснащення не є проблемою для операторів повітряної розвідки, адже під час навчання хлопці та дівчата навчаються керувати багатьма типами безпілотників і надалі, під час служби, вдосконалюють свої знання та практичні навички. Сьогодні оператор БпЛА зі своєю бойовою пташкою — це очі й захист наших воїнів.

Зауважимо, що це не перша допомога, яку надає прикордонникам Житомирська міська рада. Лише впродовж цього року громада передала понад десять різнопланових БпЛА та засобів антидронової боротьби захисникам, які сьогодні виконують бойові завдання, як на кордоні з білоруссю, так і в місцях активних бойових дій в складі підрозділів прикордонного загону.

Висловлюємо щиру вдячність міській раді та усій громаді обласного центру за підтримку й допомогу у захисті нашої Держави та наближення перемоги! Слава Україні!

Схожі новини