Передплата 2024 «Добра кухня»

Тепер рф проти вступу України в ЄС: в ОП прокоментували

  • 13.05.2022, 08:30
  • 700

У рф заявили, що змінили думку щодо вступу України в ЄС, а в ОП заявили, що "світ більше не хвилює думка варварів і мародерів"

Тепер рф проти вступу України в ЄС: в ОП прокоментували
Тепер рф проти вступу України в ЄС: в ОП прокоментували

Заступник постпреда рф при ООН Дмитро Полянський заявив, що позиція росії щодо можливого вступу України до ЄС змінилася і стала схожою на позицію щодо вступу України до НАТО, пише агентство РИА Новости.

«Думаю, на той момент (на момент переговорів у Стамбулі. — ред.) ми не дуже турбувалися з приводу Євросоюзу. Але ситуація змінилася після заяви пана Борреля про те, що ця війна має бути виграна на полі бою». <… > Думаю, наша позиція щодо (вступу України — ред.) до ЄС більше схожа на позицію щодо вступу України до НАТО", — сказав він в інтерв'ю британському онлайн-виданню UnHerd News

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк відповів на заяву Полянського та зазначив, що світ більше не хвилює думка варварів.

«Класична лицемірна росія. Ще вчора кремль був проти України в НАТО, але не в ЄС, а тепер уже категорично проти і ЄС. Це ще раз доводить, що будь-які слова москви не варті не те що паперу, а й часу на розмову. Гарна новина в тому, що світ більше не хвилює думка варварів і мародерів», — написав Подоляк.

Читайте також: До 20 травня Україні надійде другий транш допомоги від ЄС

Фото з мережі

Схожі новини