Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Венера в Скорпіоні з 10 вересня: застереження для кожного знака Зодіаку

  • 10.09.2021, 20:35
  • 1 127

10 числа Венера перейде в Знак Скорпіона

Овен

Овнам не варто ставити нікому ультиматуми. Це може спровокувати шквал негативних емоцій. Варто бути обережнішим за кермом. Астрологи радять бути гранично уважними.

Телець

Не варто показувати людям свої недоліки, якими б вони не були. Краще демонструвати лише сильні сторони. У період з 10 вересня по 7 жовтня Тельцям краще не робити дорогих придбань. Не бажано братися за кілька справ одночасно.

Близнюки

Близнюкам астрологи радять не накладати обмежень на відпочинок. Перевтоми будуть небезпечними. Також не варто вирушати в далеку дорогу, поки Венера в поганому настрої.

Рак

Ракам варто бути спокійними і не нервуватись через дрібниці. Венера не дозволить швидко відновлювати сили і нерви. Ракам варто частіше бути на самоті.

Лев

Астрологи рекомендують Левам ставитися до негараздів філософськи. Надто велика увага до проблем може привести до втрати удачі. Якщо люди цього Знака відчують апатію і нудьгу, їм варто з головою зануритися в розваги.

Діва

Дівам необхідно тимчасово призупинити пошуки прикладів для наслідування. Надихаючі їх люди можуть виявитися зовсім не тими, ким здаються. Не варто сидіти на місці.

Терези

Терезам варто побоюватися здійснення помилок. Венера може штовхати їх на необдумані кроки. Варто вирішувати проблеми і завдання поступово.

Скорпіон

Скорпіонам зараз категорично заборонено проявляти боягузтво, особливо в сфері любові. Не варто починати ремонт, здійснювати переїзди. Навряд чи це пройде успішно. Ще астрологи радять бути трохи менше сентиментальними, мрійливими. Незібраність позбавить Скорпіонів удачі.

Стрілець

Стрільцям в найближчий місяць ні в якому разі не можна ігнорувати прохання про допомогу з боку близьких і колег. Венера в Скорпіоні не потерпить нерозсудливості і ризиків, особливо у фінансовій сфері. Не можна жити в оточенні хаосу і безладу. Необхідно якомога частіше робити прибирання.

Козеріг

Козероги — методичні люди. Їм не можна втрачати цієї якості зараз, тому що вони ризикують таким чином втратити удачу. Якщо будуть дрібниці, які вибивають з колії, краще не переживати за наслідки.

Водолій

Не потрібно братися за все відразу. На Венері в Скорпіоні краще бути максимально обережними і неквапливими.

Риби

Рибам необхідно запастися терпінням. Венера позбавить їх обережності. Планета погіршить пам'ять цих людей. Це означає, що активне навчання варто поки що відкласти. Не можна опускати руки, адже невдачі в одній сфері стануть сходинкою до успіху в інший.

Читайте також: У Дів — творчий тиждень: гороскоп для всіх знаків

Схожі новини

Популярне за добу

Популярне за тиждень