Передплата 2024 «Добрий господар»

Проковтнув Nokia 3310 і ледь не вмер

  • 07.09.2021, 12:15
  • 648

Лікарям в Косово довелося допомагати чоловікові, який з невідомих причин вирішив проковтнути стільниковий телефон, і той застряг у нього в шлунку

Про це пише Metro.

За повідомленнями місцевих ЗМІ, 33-річний чоловік потрапив до лікарні в місті Приштина зі скаргами на біль в животі після того, як проковтнув телефон марки Nokia 3310.

Апарат перебував у нього в шлунку понад чотири дні і виявився занадто великим, щоб людина могла переварити його. Життя потерпілого було в небезпеці, оскільки отруйна корозійна кислота з акумулятора могла витекти назовні і моментально його вбити.

Доктор Скендер Теляков, який очолював в той день медичну бригаду, поділився в Facebook фотографіями стільникового телефону, коли його витягли зі шлунка чоловіка, а також рентгенівськими знімками, на яких чітко видно апарат, коли він ще був усередині.

Примітно, що чужорідний предмет вдалося видалити, не розрізаючи шлунок. Телефон дістали за три прийоми ендоскопічно. За словами медиків, ніяких ускладнень після операції не виникло, пацієнт одразу поїхав додому.

Читайте також: Вижив після того, як його проковтнув кит

Схожі новини