Передплата 2024 ВЗ

Яскрава прем‘єра 2021 року - гурт PANCHYSHYN презентує пісню “Galaxy” з сучасними мотивами та вже притаманним стилем

  • 04.09.2021, 11:43
  • 728

Гурт PANCHYSHYN увійшов в десятку кращих артистів в конкурсі  «Нове покоління» від «Фонду розвитку української музики». В якості призу фондом було зняти відео на пісню «GALAXY». Режисером роботи став Влад Разіховський.

Новий сингл гурту PANCHYSHYN — Galaxy розказує про дуже особисті явища у житті лідера гурту Остапа Панчишина.

Цю пісню музикант називає саунд-треком свого внутрішнього пошуку сенсу життя. Вона стала природнім продовженням особистих переживань автора і так само продовжує спонукати до більш глибоких роздумів про своє місце у світі.

«Відповіді на ключові питання сенсу життя знаходяться всередині кожного з нас, у самому серці. Але чомусь вони не відкриваються поки сидиш на дивані перед телевізором. Щоб знайти свою правду все-таки доводиться багато чого пережити, пройти непростий шлях. Але ця персональна правда вартує усіх зусиль!» — говорить Остап.

Новий трек написано за вже звичною для гурту схемою — Остап пише музику, а текст до пісні створює дружина музканта:

«Я завжди дивуюсь, як їй вдається настільки точно вловити настрій моїх пісень і знайти саме ті слова, які я вмію висловлювати тільки через музику.»

Проте всю основну роботу над записом пісні майже завжди Остап виконує сам. За його словами такий формат роботи дозволяє музканту повністю передати атмосферу своєї музики без втрати змісту.

«Створення аранжування, студійний запис та саундпродюсування повністю залишаю за собою, оскільки в певний момент зрозумів, що моя музика є вираженням мого внутрішнього стану і тільки я можу зробити її саме такою, якою вона грає у моїй голові.» — говорить Остап.