Передплата 2024 «Добра кухня»

Мер Конотопа облив водою нардепа (відео)

  • 05.08.2021, 17:15
  • 835

Народний депутат приніс на засідання міської ради пляшку місцевої води, аби порушити питання водопровідної води, після чого мер міста облив нею нардепа

У Конотопі Сумської області сьогодні на засіданні сесії місцевої ради мер Конотопа Артем Семенихін облив водою нардепа Олександра Качуру. Також сталася бійка з охороною мера.

«Сьогодні з робочим візитом депутат Олександр Качура був в Сумській області, де на засіданні сесії Конотопської ОТГ порушив питання проблем міста. Із собою парламентарій приніс пляшку місцевої водопровідної води, яку не можна пити або використовувати для приготування їжі. Тому політик попросив мера Артема Семенихіна перевірити її якість», — йдеться в повідомленні телеграм-каналу PavlovskyNews.

Після цього Артем Семенихін вихопив пляшку і почав з неї обливати нардепа Качуру. Охоронці мера підбігли, після чого сталася бійка. Під час сутички Качура відвернув пляшку, і вода потрапила на Семенихіна.

Повідомляється, що депутат місцевої ради Юлія Трухін заявила, що в місті дійсно є проблема з водою, а Семенихін повівся неадекватно. Порушено кримінальну справу за статтею про перешкоджання роботі народного депутата.

Читайте також: Бійка за посаду: Милованов розповів деталі про сутичку з Данилюком

Схожі новини