Передплата 2024 «Добрий господар»

Як готують візит Зеленського до США - Єрмак

  • 04.08.2021, 18:55
  • 635

Зміцнити співпрацю з США в усіх галузях: як Андрій Єрмак і Дмитро Кулеба готують візит президента до США

Андрій Єрмак
Андрій Єрмак

Про це повідомляє Главком.

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак заявив, що налаштований на плідну співпрацю і дружній діалог у Вашингтоні під час поїздки з метою підготовки візиту глави держави Володимира Зеленського до США. Про це він написав у Facebook.

«Сьогодні у Вашингтоні. Прибули сюди разом із міністром закордонних справ Дмитром Кулебою. Готуємо візит президента України до США. Налаштовані на дружній діалог і плідну співпрацю», — зазначив Єрмак.

Він наголосив, що візит Зеленського до США має велике значення для подальшого розвитку українсько-американських відносин.

Єрмак додав, що перебування буде нетривалим, але графік дуже щільний. «На порядку денному зустрічі із радником президента США з питань національної безпеки Джейкобом Салліваном, державним секретарем США Ентоні Блінкеном, представниками Сенату та провідних аналітичних центрів», — зауважив Єрмак.

Керівник Офісу президента підкреслив, що одним із пріоритетів України на світовій арені є зміцнення співпраці з США в оборонній, військово-технічній, економічній і політичній галузях.

Єрмак підкреслив, що про всі справи говоритимуть прямо, як і годиться союзникам.

Читайте також: Кулеба та Єрмак у Вашингтоні: підготовка до візиту Зеленського

Схожі новини