Передплата 2024 «Добрий господар»

Відсидів за смерть батька. І добив матір...

У селищі Маневичі на власному обійсті знайшли мертвою жінку. Як виявилося, побив її так, що віддала Богові душу.., рідний син, який уже відсидів у тюрмі за смерть батька. Загалом має за плечима три судимості

Уперше Олега притягнули до кримінальної відпові­дальності 2006 року — побив односельчанина через ве­лосипед. Але в тюрмі хлопець не сидів, відбувся умов­ним терміном. Удруге потрапив під суд і вже за ґрати після сварки з батьком. Не стримавши емоцій, син так побив його, що батько на подвір’ї помер.

— Конфлікти там були постійно, — розповідають зна­йомі сім’ї. — Бо Олег вип’є — стає дуже агресивним. Люди його остерігалися, старалися з ним не зв’язуватися.

Кажуть, мати кредитів набрала, аби хлопцеві строк зменшили. І за п’ять з хвостиком літ його діждалася.

Але за цей час мати, яка раніше працювала у Пенсій­ному фонді, сама пустилася берега — почала випивати… Сусіди шкодували Тетяну, бо в неї тільки й мови було — «мій Олег». А той повернувся з тюрми й за якийсь час так відлупцював бідолашну, що ноги поламав. Тоді хлопця знову судили, а мати довго зализувала рани у доньки, яка забрала немічну неньку до себе. А щойно поверну­лася додому, знову почала думати, як сина швидше ви­зволити з тюрми.

Вона його любила і захищала, що би не сталось. І коли вже не могла передачку зібрати — з пенсії гроші йому по­силала, бо шкодувала, кажуть люди.

Мати прийшла провідати Олега на другий день піс­ля його повернення з тюрми. І ці хвилини стали для неї останніми у житті… Конфлікт розгорівся на вулиці. Син з матір’ю сперечалися на ґанку будинку, тож їхню розмову добре чули усі довкола. Розуміючи, що з тієї сварки може статися велика біда, викликали поліцію. Та приїхала опе­ративно, але вже знайшла у дворі труп жінки… Підозрю­ваний під час суперечки схопив невеличку дерев’яну ло­маку і накинувся з нею на матір. Бив, по чому бачив, аж та паличка зламалася. Жінка впала на землю, застогна­ла і… померла.

— Тілесних ушкоджень зовні видно не було, — каже на­чальник відділення поліції № 1 (смт Маневичі) Ка­мінь-Каширського районного відділу поліції Го­ловного управління поліції у Волинській області Володимир Канонік. — Але чисельність їх була велика.

Читайте також: «Він 20 років їх бив. Поки не забив…»

Схожі новини