Передплата 2024 ВЗ

Яворівська іграшка і Глинянське ткацтво представлять Львівщину на святкуванні Дня Незалежності

  • 04.08.2021, 16:15
  • 842

Представляти культуру Львівщини будуть два культурологічні напрямки

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Львівська обласна рада вирішила, що на святкуванні 30-ліття Незалежності культурологічний розвиток Львівської області будуть представляти два напрямки: Глинянське ткацтво і Яворівська іграшка. Про це йдеться на Фейсбук сторінці Фонду розвитку Глинян.

«Щиро вітаємо усіх, хто і чиї пращури є причетними до нашого древнього історичного та всесвітньовідомого ремесла! А працівникам музею бажаємо гарної подорожі до Пирогово у Національний музей народної архітектури та побуту України, де проходитиме виставка, творчого натхнення та нових творчих знайомств для блага та розвитку наших Глинян та ОТГ! Фонд сподівається, що Глинянська міська рада активно підключиться до цього процесу, оскільки залучення додаткових відвідувачів до нашого містечка та регіону є у задекларованих нею пріоритетах розвитку ОТГ. Успіхів усім нам!», — йдеться у повідомленні.

Виставка відбудеться в Національному музеї народної архітектури та побуту України. В основі заходу — демонстрація витворів народних художніх промислів, майстер-класи з майстрами та амбасадорами, тематичні інсталяцію та фотозони.

Читайте також: Хто у Києві виступатиме на концерті до Дня Незалежності України

Схожі новини