Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Поки студенти розв’язували задачі, Милованов провів онлайн-засідання «Укроборонпрому»

  • 04.08.2021, 11:35
  • 754

Радник глави Офісу президента, президент Київської школи економіки Тимофій Милованов провів онлайн-засідання ради «Укроборонпрому», поки студенти розв’язували задачі

Про це він написав на своїй сторінці в «Фейсбуці», передає сайт Букви.

«Спробував завести машину, не завелась. В спортзал ходжу. Засідання ради „Укроборонпрому“ провів онлайн, поки студенти розв’язували задачі. Більше нічого зробити не встиг. Тільки пошту забрав з відділення», — написав Милованов.

Цю ситуацію вже прокоментувала народна депутатка, співголова фракції «Європейської Солідарності» Ірина Геращенко.

«Це якийсь сюр. В перерві між лекціями американським студентам нинішній глава наглядової ради „Укроборонпрому“ проводить онлайн засідання оборонного відомства… Нагадаю, в нас досі немає державного оборонного замовлення на цей рік. Мовчу про ситуацію з підприємствами оборонного комплексу. Нещодавно В Р прийняла закон про реформування Укроборонпрому. Мені здається, реформу треба починати з адекватного керівництва. Але в законі це не прописано», — зазначила Геращенко.

Зауважимо, на сайтах уряду, Київської школи економіки та проєктів як VoxUkraine, до яких Милованов дотичний, зазначено, що він «довгий час викладав в європейських і американських вищих навчальних закладах, включаючи Боннський університет, Університет Пенсільванії, Пенсільванський університет та Університет Піттсбурга». На сайті Університету Піттсбурга він позначений як чинний асоційований професор (доцент), працює там з 2015 року. За 2020 рік він задекларував 1,16 млн гривень як зарплату працівника університету.

Читайте також: Бійка за посаду: Милованов розповів деталі про сутичку з Данилюком

Схожі новини