Передплата 2024 ВЗ

Магнітні бурі вдарять з несподіваною силою: небезпечні дати

  • 31.07.2021, 20:15
  • 25K

У серпні 2021 року магнітні бурі будуть потужними і тривалими. Під час них метеозалежні люди можуть відчувати запаморочення, головний біль, нудоту, слабкість і занепад сил

В останній літній місяць фахівці із вивчення геомагнітних коливань очікують три потужні спалахи Сонця, які вплинуть на Землю, повідомляє Ракурс.

Так, магнітні бурі вируватимуть у такі дати:

2−3 серпня: на початку місяця очікується тривала, але середньої інтенсивності магнітна буря. Метеозалежні люди будуть відчувати проблеми зі сном, підвищену дратівливість, а у тих, хто схильний до стрибків тиску, в несприятливі дні може погіршитися стан.

16−17 серпня: до Землі дійде сонячний вітер, що несе із собою сліди потужного спалаху. Цей період вкрай небезпечний для гіпертоніків, а також для тих, у кого виражені проблеми із серцем або психікою. У вразливих людей може бути безсоння, головний біль й емоційний дисбаланс.

18−20 серпня: після потужної магнітної бурі прийде нова — середнього ступеня. У метеозалежних людей вона викличе порушення сну, головні болі, а також стрибки тиску.

Нагадаємо, для того, щоб краще почуватися під час магнітних бур, варто дотримуватися режиму дня і харчування — повноцінно висипатися, а також їсти здорову та корисну їжу. Окрім того, експерти радять за можливості уникати конфліктів і стресових ситуацій, які можуть погіршити ваш моральний та фізичний стан.

Схожі новини