Передплата 2024 «Добрий господар»

Українська родина підірвала мережу TikTok: у чому секрет?

  • 23.07.2021, 19:50
  • 1 838

За блогеркою Марією Бовцайло зі старого Добротвора у ТікТок стежать понад 200 тисяч користувачів. Вона – звичайна домогосподарка із села, яка сьогодні разом із рідними завдяки гумористичним роликам підкорюють соцмережі

Відеоролики для соцмереж у цій родині знімали давно. Спершу були відео про дітей, а потім про сільське життя. Коли ж у звичний життєвий ритм втрутилась пандемія, часу для творчості стало ще більше, повідомляє NTA.

«Ми до самоізоляції поставилися відповідально. Сиділи вдома, нікуди не виходили. Було багато часу, тож потрібно чимось займатися. Вирішили, що це буде ТікТок. Чому саме ТікТок? Бо він давав багато органічних переглядів. Людина, яка мала нуль підписників, могла набрати 100 тисяч переглядів», — розповідає син пані Марії Володимир Бовцайло.

Попри розмаїття відео у мережі, як не дивно, найбільше користувачам припало до душі віртуальне протистояння тещі і зятя. Вічна історія для багатьох сімей. Хоча у реальному житті теща і зять одне одного люблять. У мережу ж викладають відео, щоб підзарядити людей позитивом.

«Звісно, що зятя люблю. Ба більше, за 12 років ми навіть жодного разу не сварилися», — каже блогерка Марія Бовцайло.

Любить тещу і зять. Зазначає, що бути блогером йому також подобається. Хоча вмовити тещу до ТікТок вдалося не одразу.

«Вона опиралась: „Я не буду. Люди будуть бачити. Що скажуть?“ А то молодіжний такий контент, розумієте. Потім я підключився, і все нормально», — ділиться враженнями з NTA ТікТок-зять Володимир Грицько.

У роликах знімаються всі члени родини, тож їхній дім тепер можна назвати своєрідним ТікТок-хаусом. Ідеї з`являються під час роботи. Усі вони стосуються звичного життя. Вони доправляють це гумором, і от вам — готове відео.

Сьогодні за блогеркою пані Марією і її сім’єю стежать у ТікТок понад 200 тисяч користувачів. «Але то не межа», — каже жінка.

Прагнуть сягнути позначки у мільйон.

Схожі новини