Передплата 2024 «Добра кухня»

«Крок за кроком ми звільняли Луганщину і Донеччину»

  • 21.07.2021, 10:24
  • 540

Порошенко нагадав, як звільняли Рубіжне і Торецьк

П’ятий президент, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко у річницю звільнення Рубіжного і Торецька поділився спогадами про той день сім років тому.

«Добре пам’ятаю той день 21 липня 2014 року, коли у телефонній розмові з Канцлером Німеччини Ангелою Меркель я повідомив, що саме в ці хвилини українські військові звільняють Рубіжне і Торецьк від російських бандформувань та найманців», — пише Порошенко у Facebook.

«Попри спротив ворога, мій наказ про контрнаступ виконувався блискуче: крок за кроком звільнялися міста та села Луганської та Донецької областей», — зазначає п’ятий Президент.

«Рубіжне та Торецьк були звільнені і втримані без жодних жертв з нашої сторони. А от російські бандформування та найманці зазнали значних втрат у людях та бронетехніці», — нагадав Порошенко.

«Над будівлями міськради Рубіжного та Торецька нарешті замайорів український стяг. Дякую українським воїнам за мужність та героїзм. Завдяки вам на українську землю повернувся мир!», — пише лідер «Європейської Солідарності».

Схожі новини